Symphony of the Seas har plass til 6680 passasjerer

Verdens største lekeplass til sjøs

Med 22 restauranter, sklier, surfemaskin og kveldsshow à la Broadway, er det vanskelig å kjede seg om bord i verdens største cruiseskip.

AKTIV PÅ CRUISE: Det er ingen grunn til å kjede seg på dette skipet. Symphony of the Seas har utallige aktivitetstilbud. Foto: SBW-Photo
AKTIV PÅ CRUISE: Det er ingen grunn til å kjede seg på dette skipet. Symphony of the Seas har utallige aktivitetstilbud. Foto: SBW-Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er under to år siden Royal Caribbean lanserte verdens største cruiseskip Harmony of the Seas. Nå har de gjort det igjen – nylig sjøsatte Symphony of the Seas er enda større og mer fargerik.

– Forskjellen ligger i de små tingene, sier RCLs president Michael Bayley.

– I utgangspunktet er skipene veldig like, de har samme utforming ute og inne. Men kunsten er helt annerledes, og så har vi som alltid laget noen små effekter, som den nye familiesuiten, sier han og smiler bredt. Vi var med på jomfruturen fra Malaga til Barcelona.

MAT OG DRIKKE

Med 22 restauranter som spenner fra Jamie ́s Italian til den nye New England-inspirerte sjømatrestauranten Hooked Seafood, populære Park Café, Izumi Hibachi Sushi, og klassikere som Johnny Rockets og Chops Grille – er det ingen ting å si på utvalget.

Vi rakk naturlig nok ikke å teste alle restaurantene, men gjennomgående var kvaliteten vel så bra som på Harmony, selv i den overraskende hyggelige hovedrestauranten som er en tre etasjers gigantisk salong med amfi i midten.

VOKSENOMRÅDE

Om du er ute etter en rolig ferie med din bedre halvdel, er dette kanskje ikke skipet du i utgangspunktet velger. Men det finnes oaser også her, og voksenområdet Solarium foran på båten, gjør det mulig å nyte reisen i fred og ro. Her er et eget basseng, som er tilbake etter ramaskrik da det ble fjernet på Harmony, solstoler, to boblebad og chillout-stemning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer