Verdens ti mest luksuriøse hjem

Enkelte har litt vel mye penger. Og da bygger de hus. Se bildene!

LUKSUS: Egen skyskraper, hus til tjenerne og flere svømmebasseng; det er lett å leve livet i disse husene. FOTO: Stella Pictures/Luxurylaunches
LUKSUS: Egen skyskraper, hus til tjenerne og flere svømmebasseng; det er lett å leve livet i disse husene. FOTO: Stella Pictures/Luxurylaunches Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes nok av flott arkitektur og misunnelsesverdige tomter rundt omkring i Norge. Sjøutsikt, nærhet til naturen eller trendy, urbant og sentrumsnært; det koster å være kar på eiendomsfronten, enten det nå er her til lands, eller ute i den store verden.

Men selv de flotteste eiendommene vi har å by på her hjemme, blir ofte litt stusselige mot noen av de mest overdådige hjemmene som finnes utenfor våre grenser. Og er det først snakk om luksus, ja så er det ifølge nettstedet Oddee vanskelig å overgå disse boligene, som er kåret til noen av verdens flotteste - og dyreste.

1. Antilla Skyskraper, Mumbai, India Det er de færreste som har råd til å bygge seg en egen skyskraper. Men det var nettopp det den styrtrike indiske businessmannen Mukesh Ambani, som er nominert som verdens femte rikeste mann, gjorde da han var på jakt etter nytt hus.

Midt i millionbyen Mumbai fikk nemlig Ambani bygd en 27-etasjers skyskraper - som ifølge nettstedet kostet ham ikke mindre enn to milliarder dollar. Noe som skal gjøre skyskraperen til det absolutt dyreste privathjemmet som noensinne er bygd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer