VERDT HVER KRONE: Produkter som vi har prøvd og elsker! Dermalogica sin klassiker-rens, Laila - den norske parfymen, Clinique sin herlige maske og Jane Iredale sin supre vaskeklut. FOTO: Produsentene
VERDT HVER KRONE: Produkter som vi har prøvd og elsker! Dermalogica sin klassiker-rens, Laila - den norske parfymen, Clinique sin herlige maske og Jane Iredale sin supre vaskeklut. FOTO: ProdusenteneVis mer

Verdt hver krone

Skjønnhetsproduktene som faktisk er verdt pengene!

Det ramler inn ganske mange produkter inn i enhver redaksjon som skriver om mote og skjønnhet. Ikke alle produktene er like imponerende eller like innbydende. Så her tar undertegnede, altså Klikk Motes redaksjonssjef, makeupartist Cecilie H. Eggen, frem sine favoritter.

1. Venus Naked Skin fra Braun Er du lei av å barbere deg under armene, og ønsker hårveksten dit peppern gror? Da bør denne stå på ønskelista di.

Denne nyheten fra Braun (ble lansert fjor høst) er rett og slett en hjemmelaser (IPL), som gjør at hårene går i dvale og kan sove i årevis. Hvilken luksus!

Undertegnede har bare fått testet den et par ganger under armene, men merker stor forskjell allerede. Det er anbefalt seks behandlinger for best resultat. Selve hodet på laseren er såpass lite, at denne ikke egner seg til legger og lår, men er fin til under armene og til bikinilinjen. Vondt, spør du? Du merker litt varme, men nei - det er ikke smertefullt.

Pris: kr 3995.

2 Magic Mitt fra Jane Iredale Denne lille rosa kluten ser ut som en hvilken som helst slags klut, men tro du meg, denne er magisk! Den tryller bort sminke og smuss på null komma svisj.

Den er laget i en slags mikrofiber, og meningen er at du skal slippe å bruke renseprodukt i det hele tatt. Den fjerner til og med vannfast maskara, så at den er effektiv, er det ingen tvil om.

Jeg bruker den i tillegg til rens, og huden blir gullende ren!

Pris: kr 198.

3. Dermalogica Ultra Calming Cleanser. Dette må være den mildeste og snilleste rensen jeg noensinne har prøvd. I tillegg er den nydelig som øyesminkefjerner, i og med at den aldri svir og virker avkjølende og beroligende på huden.

Denne bruker jeg på barna etter de har lekt seg med ansiktsmaling eller sminke, nettopp fordi den er så mild og overhodet ikke svir. Det skal også sies at den reddet skinnet mitt da jeg gikk litt bananas med en peeling, og ble veldig rød, sår og flassende.

Ikke rart den er en av Dermalogicas bestselgere. Joda, den koster litt, men den er veldig drøy i bruk.

Pris: kr 375.

4. Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief Hvis huden din er dehydrert og tørst, som huden gjerne blir på oss nordboere nå vinterstid, så er denne tørstedrikken av en fuktighetsmaske helt vidunderlig. Denne har jeg brukt i årevis, og den er like deilig på sommeren etter du har solt deg som den er på vinteren.

Verdt hver krone

Så jeg ble overhodet ikke overrasket over at den ble kom ut på topp i vår test av fuktighetsmasker før jul. Snill og mild, uten noen skumle ingredienser.

Huden formelig slurper den i seg, og blir strålende fornøyd etterpå.

Pris: kr 385.

5. Decleor Excellence de l`Age Body Lotion Dette er luksus på krukke, ingen tvil om det!

Og klart det finnes rimeligere alternativer som også gjør jobben som body lotion, - og er du i 20-årene eller yngre, er mange av de rimeligere variantene mer enn gode nok. Men dersom du nærmer deg 40, vil du ha stor glede av Decléor sin rike kroppskrem.

Den gir umiddelbart glød til gusten vinterhud, og kremkonsistensen passer perfekt nå vinterstid da vi er ekstra tørre i huden.

Decléor er også gode på planteoljer og den slags, så kremen innehar antialdrende effekter i tillegg til at den dufter nydelig. En real Rolls Royce av en body lotion!

Pris: kr 949.

6. Bliss Triple Oxygen Mask Denne 5-minuttersmasken er noe av det morsomste jeg har prøvd! Den smøres på huden som vanlig, og etter et par sekunder begynner den å skumme. Det prikker og kiler litt, men aller morsomst er det at huden ser "photoshoppet" ut etterpå!

Rynker og furer blir synlig redusert. En skikkelig askepottmaske! Ikke rart Madonna digger den!

Det varer jo ikke for evig dessverre, men perfekt til festen og til dårlige dager, (den tar jo bare 5 minutter, så du kan fint rekke å ta den på morgenen før jobb eller skole).

Pris: 575 kr/100ml.


7. Depend Gel-lack Kit Depend sin Gel-lack er helt overlegen! Spesielt om du er av typen som vil gjerne ha fine negler, men som ikke har tid (eller lyst) til å vedlikeholde, lakke og finpusse annenhver dag.

Dette er et kit bestående av alt du trenger for å ha perfekte negler i to uker. Ja, du leste riktig. To uker! Kanskje tre om du er heldig!

Jeg testet med svart neglelakk, og den satt finfint i to uker. Da hadde neglen vokst såpass, at det trengtes en oppfriskning. Det er en slags hjemme-shellac, som du enkelt fikser selv. Det følger med en led-lampe som herder lakken (helt smertefritt).

Du kan velge mellom mange farger, og noe av det beste er at dersom du velger en lys farge, kan du bruke vanlig neglelakk over og fjerne den med neglelakkfjerner uten at gel-lacken din vil bli ødelagt.

Og dessuten skal gel-lacken i tillegg beskytte neglene dine. Hva er det å lure på?

Pris: kr 469.


8. Laila Duften Laila var opprinnelig for meg en parfyme som var populær på 90-tallet, og som jeg ikke interesserte meg videre for.

Men det var før jeg ble invitert til nylanseringen av Laila i høst. Ikke bare ble jeg sjarmert av parfymeskaperen Geir Ness (som er en utrolig hyggelig og sympatisk fyr), jeg likte sannelig meg Laila også. Ja, duften altså. Den er lett og "nordisk" og frisk, og særegen på en god måte. Den tiltalte meg umiddelbart, og har vært en av de parfymene jeg har fått mange komplimenter for. Kommer også som body lotion/håndkrem (koster kr 295).

Moralen er: tror du ikke Laila er noe for deg, bør du gi den en sjanse!

Pris: 425 kr/50 ml EdP

Dette var åtte av mine favorittprodukter.

De er med meg i tykt og tynt, og har blitt storfavoritter på badehylla.

FAVORITTER PÅ BADEHYLLA: Depend sin Gellack er vel verdt pengene. Decléor Excellence de l`âge er luksus på krukke. Laila har blitt en favorittduft. Bliss Triple Oxygen Mask er det du trenger før festen. FOTO: Produsentene
FAVORITTER PÅ BADEHYLLA: Depend sin Gellack er vel verdt pengene. Decléor Excellence de l`âge er luksus på krukke. Laila har blitt en favorittduft. Bliss Triple Oxygen Mask er det du trenger før festen. FOTO: Produsentene Vis mer

Les også:
Kremen alle snakker om
Finn riktig leppestift til deg
Følg Klikk Mote på Facebook
Denne maten gjør huden din vakrere
Slik legger du rouge

Saken ble opprinnelig skrevet av Alt For Damene for Klikk.no. Les her.

FINE FAVORITTER: Fuktighetsmaske fra Clinique, vaskeklut med magiske evner fra Jane Iredale, rensegele fra Dermalogica og hjemmelaser fra Braun. FOTO: Produsentene
FINE FAVORITTER: Fuktighetsmaske fra Clinique, vaskeklut med magiske evner fra Jane Iredale, rensegele fra Dermalogica og hjemmelaser fra Braun. FOTO: Produsentene Vis mer