Vi har kåret den beste av de beste premium-SUV-ene

De er nye, de er store, de er lekre og de er ettertraktet: Volvo XC90 møter Audi Q7 og BMW X5.

HEFTIG DUELL: Vi har kåret den beste blant de tøffe SUV-ene Volvo XC90, Audi Q7 og BMW X5. Det ble en jevn og heftig duell. Foto: Jamieson Pothecary
HEFTIG DUELL: Vi har kåret den beste blant de tøffe SUV-ene Volvo XC90, Audi Q7 og BMW X5. Det ble en jevn og heftig duell. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1997 var året som snudde opp ned på premium-merkenes modellutvalg. Da introduserte Mercedes sin første SUV - ML. To år etter svarte BMW på Mercedes sin satsing med den amerikanskbygde X5. Den knøttlille bilprodusenten hadde fram til det tidspunktet kun hatt tre eller fire modellserier, men bestemte seg for å hive seg på SUV-bølgen som flommet innover Europa. Suksessen har siden vært enorm.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer