Vi har testet alle folkesuvene på markedet for deg

Her er våre 19 favoritter.

SIST ANKOMNE: Men langt fra dårligst, er Nissan X-Trail. 3. generasjon er designmessig svært ulik forgjengerne, men den har mange gode egenskaper og er alene blant folkesuvene, sammen med Mitsubishi Outlander, om å ha en tredje seterad. Foto: NISSAN
SIST ANKOMNE: Men langt fra dårligst, er Nissan X-Trail. 3. generasjon er designmessig svært ulik forgjengerne, men den har mange gode egenskaper og er alene blant folkesuvene, sammen med Mitsubishi Outlander, om å ha en tredje seterad. Foto: NISSAN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside De kompakte SUV-ene er den typen bil som selger best i Norge i dag.

I denne sammenligningen har vi konsentrert oss om de såkalte folke-SUV-ene.

Fra 300.000 Dette er altså biler som har en innstegspris fra under 300.000 kroner, oftest under 400.000, og noen til under en halv million.

Trenger man 4x4? SUV er i de fleste tilfeller dyrt i forhold til andre bilkategorier - i det minste hvis man insisterer på at den skal ha firehjulstrekk. Det kan derfor være verdt å spørre seg om man virkelig trenger drift på alle fire - eller om det hovedsaklig er gleden av å sitte høyt og ha godt utsyn som frister. Vi tror mange av de som betaler titusener ekstra for 4x4 (per i dag en av tre bilkjøpere her til lands), egentlig godt kunne klart seg uten det som ligger bak de to firetallene.

Da er det verdt å vite at det nå finnes mange folke-SUV-er til hyggelige "fra"- priser med forhjulsdrift.

Nordmenn vil ha SUV

Fornyelse Klassen er de siste tre - fire årene blitt kraftig fornyet og vi presenterer her testene av de bilene som enten er i første halvdel av sin livssyklus eller som vi har testet etter fornyelse/oppgradering, som eksempelvis Hyundai ix35, Skoda Yeti, VW Tiguan og Mitsubishi ASX.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer