<strong>UTSIKT TIL ALPENE:</strong> Vinranker med nebbiolodruer til den kjente Barolovinen. Nebbiolodruene tåler det kjølige og ofte regnfulle klimaet i Piemonte – ved foten av fjellet, i Italia. Foto: Morten Rasmussen / NTB Scanpix
<div><br></div>
UTSIKT TIL ALPENE: Vinranker med nebbiolodruer til den kjente Barolovinen. Nebbiolodruene tåler det kjølige og ofte regnfulle klimaet i Piemonte – ved foten av fjellet, i Italia. Foto: Morten Rasmussen / NTB Scanpix

Vis mer

VINTEST BAROLO

Vi har testet Barolo for viderekomne

Barolo er en ypperlig matvin hvis man kombinerer den med rett mat, for eksempel lam og entrecôte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Barolo er utvilsomt blant verdens mest kjente vinområder. Vinene herfra har en distinkt stil som ingen utenfor Piemonte er i nærheten av å kunne matche.

Med nebbiolo-druens særegne egenskaper kombinert med marginalt klima, jordsmonn, topografi og tradisjon er Barolo et unikt vinområde.

Barolo er ikke vinen å starte med for en novise. Med høy syre, slank fylde og markant tanninstruktur er dette definitivt viner for viderekomne.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer