Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Vi har testet nye Audi A4 Avant mot rivalene. Forskjellene avgjør hvilken du bør velge

Audi er endelig på plass med ny A4. Er den god nok til å slå BMW 3-serie og Mercedes-Benz C-klasse?

TØFF DUELL: Kampen mellom Audi, BMW og Mercedes ble en jevn affære, men det er også klare forskjeller mellom bilene, mener ekspertene. Foto: Jamieson Pothecary
TØFF DUELL: Kampen mellom Audi, BMW og Mercedes ble en jevn affære, men det er også klare forskjeller mellom bilene, mener ekspertene. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer

STORTEST: Audi, BMW og Mercedes har alltid stått for målestokken i klassen. Det ypperste. De har garantert plukket hverandres biler ned i molekyler, målt og testet alt fra tykkelse i skinnet til følelse i brytere og lyden når du lukker dørene. Alle kan bestilles proppfulle med sikkerhetsutstyr. Alle tre testbilene har firehjulstrekk og er omtrent like i alt som er målbart:

De er omtrent like store, og har omtrent samme plass både i baksetet og bagasjerommet. Utstyr og motoralternativ følger hverandre skulder til skulder. Men forskjellen finnes. De ligger i genene og de er avgjørende for hvilken du velger.

AUDI A4 2.0 TDI QUATTRO

• Kjedelig, men potentAudien er så ny at utvalget av biler er begrenset. De siste årene har vært dominert av diesel, men Audi tror mesteparten av salget vil komme på bensin og ladbar hybrid. Likevel hadde de bare 2.0 TDI med 190 hester, S-tronic girkasse og quattro firehjulsdrift tilgjengelig. BMW har også 190-hesters versjon i sortimentet, men vår testbil har norgesversjonen med 163 hester. Mercedes finnes som C 220 d med 170 hk og 400 Nm, men de hadde bare bensinversjon inne i kombinajson med 4Matic, så testen er så jevn som den kunne vært. Vi har forskjellene i bakhodet, siden vi har kjørt motoralternativene tidligere.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?