Vi har testet ryggekameraer

Og sitter igjen med en klar vinner.

HVILKET SKAL DU VELGE? Ryggekameraet fra Clas Ohlson bak til venstre, Biltemas modell i midten eller Julas alternativ bak til høyre. Foto: ØYVIND PAULSEN
HVILKET SKAL DU VELGE? Ryggekameraet fra Clas Ohlson bak til venstre, Biltemas modell i midten eller Julas alternativ bak til høyre. Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside: Har du først blitt vant til ryggekamera i bilen, er det vanskelig å klare seg uten: For de aller fleste av oss er det nemlig betryggende å få bedre oversikt over hva som befinner seg bak bilen når du setter den i revers.

Kjøper du en ny bil i dag, er den gode nyheten at ryggekameraer nå begynner å bli standard utstyr på stadig flere modeller. Men også for deg som har en gammel bil, er det håp:

Markedet florerer nemlig av ryggekameraer for ettermontering, og som du sikkert har sett, kommer de også i alle prisklasser.

Spørsmålet er selvsagt om de billige alternativene duger, og vi hanket derfor inn tre ryggekameraer fra de store billigkjedene her til lands, nemlig Biltema, Jula og Clas Ohlson.

Tre trådløse alternativer Alle de tre kameraene i denne runden har trådløs overføring av bildesignalet fra kameraet til skjermen.

Fordelen med trådløs overføring er naturlig nok at du slipper et ekstra kabelstrekk gjennom bilen.

Ulempen er imidlertid at trådløs overføring også øker sjansen for forstyrrelser, og her skilte det stort mellom de ulike kandidatene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer