TEST AV KONJAKK

Vi har testet seks gode konjakker, men bare en får toppscore

Nordmenn er helt på topp når det kommer til konsum per hode og er et viktig eksportmarked til tross for vårt relativt lave folketall.

EN TIL KAFFEN: Internasjonalt er konjakkonsumet på vei ned, til fordel for lettere og lysere brennevinstyper, men brennevinet har en meget trofast tilhengerskare her hjemme. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
EN TIL KAFFEN: Internasjonalt er konjakkonsumet på vei ned, til fordel for lettere og lysere brennevinstyper, men brennevinet har en meget trofast tilhengerskare her hjemme. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Cognac har en spesiell posisjon hos oss nordmenn. Med en rekke norske utvandrere som har slått seg ned i området er Cognac en norsk enklave som over lang tid har vært med på å befeste brennevinets posisjon og popularitet her i landet.

Larsen, Bache-Gabrielsen, Soerlie, Nansen, Braastad og Bertelsen er bare noen av de norskklingende navnene som viser Cognacs spesielle forhold til Norge.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer