Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Kartplotter for båt:

Vi har testet to ferske kartplottere i lik størrelse, men til svært ulik pris. Men er den dyreste best?

Raymarines eS98 er dobbelt så dyr som Simrads GO9xse. Vi gir deg svaret på om den er verdt det.

STOR PRISFORSKJELL: Båtmagasinet har testet to kartplottere - en dyr og en billig - og sett på forskjeller i kvalitet og brukergrensesnitt i forhold til pris. <br>Foto: Lars H. Lindén / Båtmagasinet&nbsp;
STOR PRISFORSKJELL: Båtmagasinet har testet to kartplottere - en dyr og en billig - og sett på forskjeller i kvalitet og brukergrensesnitt i forhold til pris.
Foto: Lars H. Lindén / Båtmagasinet  Vis mer

Raymarine eS98 og Simrad GO9xse er to nye og svært aktuelle kartplottere. De befinner seg i hver sin ende av prisskalaen, og den førstnevnte (som er den dyreste), har flere funksjoner og er en nettverksplotter som kan bygges inn i større systemer.

Simrads 9-tommer er en såkalt stand-alone-plotter med mer begrensede muligheter med tanke på nettverksfunksjoner, men med et større utvalg av ekkoloddgivere.

Riktig skjermstørrelse

For et års tid siden testet vi samtlige av markedets 7-tommere. Dette er en størrelse som er skreddersydd for mindre båter med begrenset plass på styrekonsollen. Men, om man vil dele skjermbildet og vise for eksempel kart og ekkolodd samtidig, blir 7-tommeren i minste laget til å kunne presentere et godt lesbart bilde.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR**

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR** 66 kr/mnd i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?