Du leser nå Dagbladet Pluss

Vi testet grombilene RS3 og M2 mot hverandre. Bare en av dem får sekser på terningen

Krigen mellom Audi og BMW har sjelden vært mer tilspisset enn nå. Her er de to argeste konkurrentene i kompaktklassen.

GROM DUELL: Med Audi RS2 og BMW M2 utgjør en skikkelig grom duell i kompaktklassen. I denne artikkelen har vi testet de to tøffe bilene mot hverandre, og vi fant en klar favoritt. Alle foto: Fred Magne Skillebæk
GROM DUELL: Med Audi RS2 og BMW M2 utgjør en skikkelig grom duell i kompaktklassen. I denne artikkelen har vi testet de to tøffe bilene mot hverandre, og vi fant en klar favoritt. Alle foto: Fred Magne SkillebækVis mer

En gang til, en gang til!

- Ok, er dere klare?

- Jaaaa!

- Ææærn-ærn-ærn-ærn-ærn, pang-pang – vroooom!

Omtrent slik låter det når jeg introduserer mine to håpefulle arvinger for konseptet «Launch Control» i Audi RS3. Responsen er umiddelbar. De digger det!

Lyden og trøkket gjør at de ikke kan få nok når jeg først har tatt dem med på opplevelsen. Godt, da fikk jeg bekreftet at det ikke bare er dukker de vil leke med framover, he-he!

Jaggu er det lett å kjenne smilet trille rundt selv også for en middelaldrende bilskribler med kraftig akselererende viker.

Med RS3 og M2 på menyen er det som å få en skikkelig vitamininnsprøytning i en hektisk hverdag som småbarnsforelder. Dette er akkurat hva jeg trengte, tenker jeg idet vi akkurat har tatt tredje rivstart for dagen. Hvordan overgangen blir tilbake til den dieselbankende Mondeoen vi har som famliebil, er tanker jeg prøver å fortrenge mest mulig. Nå gjelder det å nyte!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.