Vi testet viner til pizza: Tre av dem får terningkast seks

Pizza i helgen? Glem øl. Her er seks gode viner som får pizzaen til å smake enda bedre.

EN KLASSIKER: Pizza med ost og skinke. Dagladets vinekspert har testet seks viner som går godt til pizza. Foto: Lisbeth Michelsen
EN KLASSIKER: Pizza med ost og skinke. Dagladets vinekspert har testet seks viner som går godt til pizza. Foto: Lisbeth Michelsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Pizza er ved siden av tacoen den definitive norske folkefavoritten. Om det er italiensk pizza med tynn sprø bunn, amerikansk pizza med luftig tykk bunn eller frossenpizza med «pappbunn», er det et enormt marked for pizza her til lands.

Øl er trolig godt representert når det gjelder drikkefølge til pizza og er med sin forfriskende bitterhet stort sett et greit valg.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer