Video-sex: Dette tenner kvinner

Forskere mener at én ting er spesielt viktig for at kvinner skal bli motivert til å ha sex. Menn og kvinner kan noen ganger tenne på forskjellige ting over videosamtale. Slik har du god sex med partneren over Teams, Zoom eller andre videotjenester.

VIDEOSEX: Hvor lang tid man har vært sammen spiller en rolle for hvor godt man kjenner hverandre, både seksuelt og ikke-seksuelt. Dette er av betydning for teamsmøter med kjæresten også, skriver spaltist Bente Træen. Foto: NTB Scanpix
VIDEOSEX: Hvor lang tid man har vært sammen spiller en rolle for hvor godt man kjenner hverandre, både seksuelt og ikke-seksuelt. Dette er av betydning for teamsmøter med kjæresten også, skriver spaltist Bente Træen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer