VIKINGANE og LILYHAMMER

«Vikingane»-aktuelle Trond Fausa Aurvåg (43) og kona Lena Kristin Ellingsen venter sitt andre barn før jul

Ny rolle som tobarnsfar.

HØSTGLAD: Etter å ha spilt i både «Nissene på låven» og «Nissene over skog og hei», er Trond Fausa Aurvåg midt i opptakene til neste års julekalender på TV Norge. Nå ser han fram til en adventstid med familieforøkelse på programmet.
 Foto: Bjørn Langsem
HØSTGLAD: Etter å ha spilt i både «Nissene på låven» og «Nissene over skog og hei», er Trond Fausa Aurvåg midt i opptakene til neste års julekalender på TV Norge. Nå ser han fram til en adventstid med familieforøkelse på programmet. Foto: Bjørn Langsem

Vis mer
Publisert

- Nyheten røpes ved en tilfeldighet. Fausa Aurvåg blir flakkende i blikket, og sier han må sjekke med kona om hun synes det er greit å proklamere den slags i pressen.

- Jeg er glad så lenge alt går bra, at han eller hun er frisk.

Det tankefulle uttrykket glir over i et smil;

- Håper det blir en mønsterborger!

9. desember er termindatoen. Før den tid skal Fausa Aurvåg gjøre ferdig innspillingen av neste års TV Norge-julekalender «Jul i Blodfjell» og få på plass alt som trengs til å ta imot det nye familiemedlemmet.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer