Vil at du skal spise kaniner, insekter og eksperimentell grøt

«Food is the shit.» Nå blir det revolusjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet Inne og ute): På bortebane.

Mathias Steinbru vil ha revolusjon. Og han vil ha det nå. Planen er at Vulkan skal bli hovedstadens matmekka.

- Food is the shit, sier Mathias.

Han er programsjef for Mathallens åpningsmåned, som starter om ni dager. Det er altså matrevolusjon det er snakk om.

Norges eneste gourmetsenter Dørene til Norges eneste gourmetsenter åpnet for første gang allerede i går. Men bare på gløtt.

De 31 som foreløpig er på plass i hallen, skal få tid til å finne seg til rette.

De skal få muligheten til å servere amerikansk pai, Stangekylling, bakervarer, pølser, kaffe, sjømat, champagne, sjokolade, økogrønnsaker og kvalitetsøl i bedagelig tempo før det virkelig smeller.

Den offisielle åpningen med klipping av røde snorer og det som hører til, skjer samme dag som arrangementene til Mathias starter.

- Mathallen skal være så fryktelig mye mer enn et handlested. Det skal være et matgledehus fylt med debatt, meningsutveksling og kunnskap.

Kaniner og grøt Mathias er engasjert. Han vil at vi skal spise kaniner, insekter og eksperimentell grøt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer