Vil bli store på SUV

De har allerede nådd toppnivå i sikkerhet, nå kommer de med en tredje SUV.

FRISK PUST: Qoros presenterte sin første bil i Geneve i 2013 og har virkelig satt Kina som bilprodusent på kartet. Både med pent design, ny teknologi og fokus på sikkerhet. Foto: QOROS
FRISK PUST: Qoros presenterte sin første bil i Geneve i 2013 og har virkelig satt Kina som bilprodusent på kartet. Både med pent design, ny teknologi og fokus på sikkerhet. Foto: QOROS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Tegningen gir som vanlig et omtrentlig bilde av hvordan den kommende SUV-en skal se ut. Den nye modellen, som har fått navnet Qoros 3 City SUV, er, som seg hør og bør i 2014 designet for en såkalt urban livsstil.

Den skal klare seg like bra i byen som på landeveien, og med gode oppkoblingsmuligheter skal man ifølge Qoros få mest mulig ut av kjøreturen.

Tredje SUV Qoros 3 City SUV skal få høy bakkeklaring, store hjul og en mer ruvende kjøreposisjon enn dagens modeller fra merket. I tillegg skal plassutnyttelsen være forbedret sammenliknet med tidligere modeller.

City SUV vil ta plass ved siden av de allerede eksisterende 3 Sedan og 3 Hatch i Qoros-familien.

Fokus på sikkerhet I 2013 ble Quros kåret til den sikreste bilen på Euro NCAP-testen. Ikke nok med det: Euro NCAP kåret bilen til årets sikreste i 2013.Les en oppsummering av testen her.

Det er derfor all grunn til å merke seg løftene fra den kinesisk-israelske produsenten når de hevder at Qoros 3 City SUV «skal holde verdensklassestandard» både på konstruksjon og kvalitet - det er nemlig en reell mulighet for at det er mer enn fyndord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer