Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Vil bli store på SUV

De har allerede nådd toppnivå i sikkerhet, nå kommer de med en tredje SUV.

FRISK PUST: Qoros presenterte sin første bil i Geneve i 2013 og har virkelig satt Kina som bilprodusent på kartet. Både med pent design, ny teknologi og fokus på sikkerhet. Foto: QOROS
FRISK PUST: Qoros presenterte sin første bil i Geneve i 2013 og har virkelig satt Kina som bilprodusent på kartet. Både med pent design, ny teknologi og fokus på sikkerhet. Foto: QOROS Vis mer

Dinside Tegningen gir som vanlig et omtrentlig bilde av hvordan den kommende SUV-en skal se ut. Den nye modellen, som har fått navnet Qoros 3 City SUV, er, som seg hør og bør i 2014 designet for en såkalt urban livsstil.

Den skal klare seg like bra i byen som på landeveien, og med gode oppkoblingsmuligheter skal man ifølge Qoros få mest mulig ut av kjøreturen.

Tredje SUV Qoros 3 City SUV skal få høy bakkeklaring, store hjul og en mer ruvende kjøreposisjon enn dagens modeller fra merket. I tillegg skal plassutnyttelsen være forbedret sammenliknet med tidligere modeller.

City SUV vil ta plass ved siden av de allerede eksisterende 3 Sedan og 3 Hatch i Qoros-familien.

Fokus på sikkerhet I 2013 ble Quros kåret til den sikreste bilen på Euro NCAP-testen. Ikke nok med det: Euro NCAP kåret bilen til årets sikreste i 2013.Les en oppsummering av testen her.

Det er derfor all grunn til å merke seg løftene fra den kinesisk-israelske produsenten når de hevder at Qoros 3 City SUV «skal holde verdensklassestandard» både på konstruksjon og kvalitet - det er nemlig en reell mulighet for at det er mer enn fyndord.

Dette er noe vi ser frem til å få anledning til å ettergå nærmere når bilen kommer på markedet.

URBAN NYHET: Nye Qoros 3 City SUV er både konstruert og designet for en urban livsstil.  Foto: QOROS
URBAN NYHET: Nye Qoros 3 City SUV er både konstruert og designet for en urban livsstil. Foto: QOROS Vis mer

Se den prisvinnende og spektakulære Qoros 9

På nett Selvsagt vil man i nykommeren finne den såkalte QorosQloud?-plattformen for tilkoblede tjenester. Det skulle for så vidt bare mangle - uten en slik plattform i 2014, ingen urban livsstil.

QorosQloud innbefatter navigasjon og relaterte tjenester, en plattform for deling av informasjon med andre med tilgang til sosiale medier, samt kjøreassistanse.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling