Vil du kombinere skiferie og velvære? Vi har testet fem av Sveriges vinterspa

Vårt kjære naboland har mange gode reisemål hvor du kan kombinere vinterlige aktiviteter med spa og velvære. Vi har tatt turen over grensen for å finne Sveriges beste vinterspa!

DYPPEBASSENG: Svenskene har mange muligheter om du ønsker å kombinere skiferien med et spaopphold. Som her på Experium Spa i Sälen. Foto: Ronny Frimann
DYPPEBASSENG: Svenskene har mange muligheter om du ønsker å kombinere skiferien med et spaopphold. Som her på Experium Spa i Sälen. Foto: Ronny Frimann Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Langrennsfavoritten

Storhogna Högfjällshotell & Spa, Vemdalen

Midt mellom Røros og Sundsvall ligger et av Sverige beste skiområder - og et koselig hotell med tømmervegger, et deilig innendørsbasseng og variert spameny.

Høyfjellshotellet Storhogna på 725 meters høyde i Vemdalen er stort, men likevel koselig i fjellstuestil. Her er tømmervegger fra en gammel låve som indre fasade mot restaurantsalen og vinterhagen. Samtidig er det lite gammeldags over hotellet, og bassengområdet er fint og moderne.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer