DYPPEBASSENG: Svenskene har mange muligheter om du ønsker å kombinere skiferien med et spaopphold. Som her på Experium Spa i Sälen. Foto: Ronny Frimann
DYPPEBASSENG: Svenskene har mange muligheter om du ønsker å kombinere skiferien med et spaopphold. Som her på Experium Spa i Sälen. Foto: Ronny FrimannVis mer

Vil du kombinere skiferie og velvære? Vi har testet fem av Sveriges vinterspa

Vårt kjære naboland har mange gode reisemål hvor du kan kombinere vinterlige aktiviteter med spa og velvære. Vi har tatt turen over grensen for å finne Sveriges beste vinterspa!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Langrennsfavoritten

Storhogna Högfjällshotell & Spa, Vemdalen

Midt mellom Røros og Sundsvall ligger et av Sverige beste skiområder - og et koselig hotell med tømmervegger, et deilig innendørsbasseng og variert spameny.

Høyfjellshotellet Storhogna på 725 meters høyde i Vemdalen er stort, men likevel koselig i fjellstuestil. Her er tømmervegger fra en gammel låve som indre fasade mot restaurantsalen og vinterhagen. Samtidig er det lite gammeldags over hotellet, og bassengområdet er fint og moderne.

Vemfjellet har gode skimuligheter, og blir hyppig brukt av svenske landslagsløpere. Her er det 58 bakker og fem mil med gratis langrennsspor – og ordet gratis er ingen selvfølge i Sverige. Altså ligger alt til rette for en helg med ski & spa i Vemdalen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn