Du leser nå Dagbladet Pluss

Vil du kombinere skiferie og velvære? Vi har testet fem av Sveriges vinterspa

Vårt kjære naboland har mange gode reisemål hvor du kan kombinere vinterlige aktiviteter med spa og velvære. Vi har tatt turen over grensen for å finne Sveriges beste vinterspa!

DYPPEBASSENG: Svenskene har mange muligheter om du ønsker å kombinere skiferien med et spaopphold. Som her på Experium Spa i Sälen. Foto: Ronny Frimann
DYPPEBASSENG: Svenskene har mange muligheter om du ønsker å kombinere skiferien med et spaopphold. Som her på Experium Spa i Sälen. Foto: Ronny FrimannVis mer

Langrennsfavoritten

Storhogna Högfjällshotell & Spa, Vemdalen

Midt mellom Røros og Sundsvall ligger et av Sverige beste skiområder - og et koselig hotell med tømmervegger, et deilig innendørsbasseng og variert spameny.

Høyfjellshotellet Storhogna på 725 meters høyde i Vemdalen er stort, men likevel koselig i fjellstuestil. Her er tømmervegger fra en gammel låve som indre fasade mot restaurantsalen og vinterhagen. Samtidig er det lite gammeldags over hotellet, og bassengområdet er fint og moderne.

Vemfjellet har gode skimuligheter, og blir hyppig brukt av svenske landslagsløpere. Her er det 58 bakker og fem mil med gratis langrennsspor – og ordet gratis er ingen selvfølge i Sverige. Altså ligger alt til rette for en helg med ski & spa i Vemdalen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.