Vil du komme tettere på naturen, må du ligge utendørs

Den lille hytte glassboksen har en vannvittig nærkontakt med kystlandskapet like nord for Tromsø.

PANORAMAHYTTE: Med glass fra gulv til tak i hele fronten har eieren, arkitekt Gisle Løkken i 70 N arkitektur i Tromsø 180 grader utsikt over den praktfulle naturen på Ringvassøy.  FOTO: Espen Grønli
PANORAMAHYTTE: Med glass fra gulv til tak i hele fronten har eieren, arkitekt Gisle Løkken i 70 N arkitektur i Tromsø 180 grader utsikt over den praktfulle naturen på Ringvassøy. FOTO: Espen Grønli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hypermoderne, arkitekttegnete bygninger med store vindusflater kan på en helt annen måte enn tradisjonelle hytter med småvinduer åpne seg mot storslåtte landskapsformasjoner.

Avansert arkitektur blir symboler Samtidsarkitektur av denne typen kan med sine originale løsninger bli til mer enn et oppholdssted i fritiden. De kan også bli til viktige symboler og representere det beste i vårt tids byggeskikk, slik som Villa Varner i Asker , Norges flotteste villa er blitt.

Hyttedesign av høy kvalitet Det samme gjelder denne utrolige utsiktshytta på Østfoldkysten og Valdres fjellhytta signert arkitekt Atle Aas. Unik er også Kragerø-bygningen som til tross for at den nesten forsvinner bak svabergene, gir eierne synsopplevelser langt utover storhavet.

Kompromissløse arkitektlinjer Denne ekstreme glasshytta på 40 kvadratmeter tegnet Gisle Løkken, daglig leder og arkitektpartner i 70N arkitektur As i Trømsø til seg selv i 1998.

Sitter inne, men tror man er ute i det fri Utgangspunktet for prosjektet var at i denne i hytta skulle det føles som om man var ute, også når man satt varmt og godt inne under tak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer