Vil fly flere nordmenn fra Rygge

Utvider fordi Norwegian flytter flyene

Flere avganger: Ryanair-sjef Michael O'Leary, kan nå skryte av at man også kommer seg til Kos og Thessaloniki fra Rygge med det irske lavprisselskapet. Foto: GERARD JULIEN/AFP/SCANPIX
Flere avganger: Ryanair-sjef Michael O'Leary, kan nå skryte av at man også kommer seg til Kos og Thessaloniki fra Rygge med det irske lavprisselskapet. Foto: GERARD JULIEN/AFP/SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Når Ryanair nå åpner to nye ruter fra Rygge, kan man også komme til Kos og Thessaloniki med det irske lavprisselskapet.

- I tillegg vil vi øke antall flyvninger på fire andre ruter. Vi forventer at Ryanairs 34 ruter vil frakte to millioner passasjerer i 2011, sier Ryanair-sjef Michael O'Leary ifølge en pressemelding.

Høyere frekvens Det er til Krakow, Malaga, Riga og Tallinn, at Ryanair skal ha hyppigere avganger fra Rygge i sommer, fortalte Ryanair-sjefen under dagens pressekonferanse i Oslo

O'Leary legger ikke skjul på at utvidelsen kommer som følge av at konkurrenten Norwegian nå flytter base for sine to Rygge-fly til Gardermoen.

Årsaken til flyttingen er ifølge Norwegian selv, at det ikke er kostnadseffektivt å ha base for bare to fly ved flyplassen.

Norwegian skal fortsatt fly fra Rygge. 

Én million billigbilletter Samtidig med lanseringen av sine to nye reisemål, annonserer Ryanair at selskapet i dag legger ut én million billetter til 64 kroner for reiser til 500 destinasjoner i slutten av februar og mars.

Prisen gjelder ifølge flyselskapets hjemmeside, bare for dem som reiser på ukedagene fra mandag til torsdag, og det i perioden 15. februar til 31. mars.

For å få flybilletter til denne prisen må billettene kjøpes før midnatt torsdag 3. februar.