Vil fly flere nordmenn fra Rygge

Utvider fordi Norwegian flytter flyene

Flere avganger: Ryanair-sjef Michael O'Leary, kan nå skryte av at man også kommer seg til Kos og Thessaloniki fra Rygge med det irske lavprisselskapet. Foto: GERARD JULIEN/AFP/SCANPIX
Flere avganger: Ryanair-sjef Michael O'Leary, kan nå skryte av at man også kommer seg til Kos og Thessaloniki fra Rygge med det irske lavprisselskapet. Foto: GERARD JULIEN/AFP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når Ryanair nå åpner to nye ruter fra Rygge, kan man også komme til Kos og Thessaloniki med det irske lavprisselskapet.

- I tillegg vil vi øke antall flyvninger på fire andre ruter. Vi forventer at Ryanairs 34 ruter vil frakte to millioner passasjerer i 2011, sier Ryanair-sjef Michael O'Leary ifølge en pressemelding.

Høyere frekvens Det er til Krakow, Malaga, Riga og Tallinn, at Ryanair skal ha hyppigere avganger fra Rygge i sommer, fortalte Ryanair-sjefen under dagens pressekonferanse i Oslo

O'Leary legger ikke skjul på at utvidelsen kommer som følge av at konkurrenten Norwegian nå flytter base for sine to Rygge-fly til Gardermoen.

Årsaken til flyttingen er ifølge Norwegian selv, at det ikke er kostnadseffektivt å ha base for bare to fly ved flyplassen.

Norwegian skal fortsatt fly fra Rygge. 

Én million billigbilletter Samtidig med lanseringen av sine to nye reisemål, annonserer Ryanair at selskapet i dag legger ut én million billetter til 64 kroner for reiser til 500 destinasjoner i slutten av februar og mars.

Prisen gjelder ifølge flyselskapets hjemmeside, bare for dem som reiser på ukedagene fra mandag til torsdag, og det i perioden 15. februar til 31. mars.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer