Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Vil heller på ferie med sjefen enn George Clooney og Lady Gaga

Vil du bli med sjefen på ferie?

SJEFEN FØRST: Selv om du har kjente navn som George Clooney eller Lady Gaga som dine favorittkjendiser, er det likevel større sannsynlighet for at du ville dratt på ferie med sjefen din, ifølge en uhøytidelig undersøkelse utført blant kundene til Hilton HHonors. Foto: CLAUDIO ONORATI og STEPHEN MORRISON
SJEFEN FØRST: Selv om du har kjente navn som George Clooney eller Lady Gaga som dine favorittkjendiser, er det likevel større sannsynlighet for at du ville dratt på ferie med sjefen din, ifølge en uhøytidelig undersøkelse utført blant kundene til Hilton HHonors. Foto: CLAUDIO ONORATI og STEPHEN MORRISON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I en uhøytidelig amerikansk «enten-eller»-undersøkelse, kommer det fram at flere ville blitt med på en gratis ferie med sjefen på hans eller hennes regning, i stedet for å betale dobbel pris for reisen for å feriere med sin favorittkjendis.

I undersøkelsen utført for det amerikanske kundefordelsselskapet Hilton HHonors, har brukerne blitt bedt om å velge mellom ett av to alternative scenarier, eventuelt svare «ingen av delene».

Helt uavhengig av hvilken kjendis man måtte ha som sitt store idol, fikk alternativet bare 14 prosent oppslutning.

Men som USA Today harselerer med - mange av respondentene er kanskje godt voksne, gifte mennesker.

Så mange som 36 prosent svarte de ville blitt med sjefen på ferie.

Halvparten valgte å svare «ingen av delene».

Fint vær eller gratis bensin På spørsmål om hva folk ville valgt dersom det stod mellom en sommer med perfekt vær, eller en sommer med gratis drivstoff - gikk 45 prosent for en sommer med fint vær, mens 29 prosent valgte gratis bensin.

Hele 60 prosent ville heller valgt å kjøre ti timer alene uten stereoanlegg i bilen, hvis alternativet hadde vært  å sitte ti timer i fly med gråtende barn.

Bare 15 prosent hadde valgt flyturen.

Ikke alenetid Totalt 49 prosent av amerikanerne i undersøkelsen vil heller ha en måneds ferie uten PC, mobil eller annen moderne teknologi, hvis valget stod mellom det og å feriere i en uke uten å møte ett eneste annet menneske (31 prosent).

De siste 20 prosentene valgte å ikke ha noen formening om dette.

Undersøkelsen er gjennomført blant Hilton HHonors kunder i forbindelse med relanseringen av noen av selskapets
bonusordninger.