Vil lansere ny Norgesfavoritt

Om Mazda CX-3 følger storebror, blir den en storselger.

TEASER: Dette er allt vi får se av Mazda CX-3 foreløpig, men snart skal den avdukes på bilutstillingen i Los Angeles. Dette er uansett en spennende nyhet for det noorske markedet. Foto: MAZDA
TEASER: Dette er allt vi får se av Mazda CX-3 foreløpig, men snart skal den avdukes på bilutstillingen i Los Angeles. Dette er uansett en spennende nyhet for det noorske markedet. Foto: MAZDA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Helt nye Mazda CX-3, en kompakt crossover-SUV, får sin verdenspremiere på Los Angeles Auto Show som er åpent for publikum mellom 21 og 30. november.

Audi A9, BMW X5 og X6 er blant andre nyheter som er annonsert til Los Angeles Auto Show.

Mazda CX-3 er den nyeste modellen i Mazdas nye generasjon produkter med SkyActiv-teknologi og Mazdas designspråk som de kaller "Kodo — Soul of Motion" - som tentativt kan oversettes til det underlige "bevegelsens sjel". Men dette er en design som virkelig har slått an.

Designsuksess Den første virkelige designsuksessen fant man på Mazda 6, som nesten ser ut som en konseptbil, selv ute i trafikken. Mazda 3, en bil i Golf-klassen, har også truffet bra designmessig. Men det er ikke den som troner på salgsstatistikkene.

Vi har kjørt Mazda 6.

CX-5 er nemlig Norges mest solgte SUV hittil i år med 2.931 solgte biler hittil i år. På de to neste plassene vinner vi Toyota RAV4 med 2.877 solgte biler og Mitsubishi Outlander med 2.366. Grunnen er enkel. En flott design, bra komfort, bra plass og gode motorer.

Les test av Mazda CX-5.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer