Vin til skrei: Et av de beste burgundkjøpene på Polet

Med sitt faste, hvite og smaksrike kjøtt er skreien en ypperlig følgesvenn til vin.

SKREIFISKE: Det årlige skreifisket starter i januar og varer til april. Her fra Gryllefjord på utsiden av Senja.  Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX
SKREIFISKE: Det årlige skreifisket starter i januar og varer til april. Her fra Gryllefjord på utsiden av Senja. Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra januar til april tar som vanlig gyteklar torsk turen fra Barentshavet til den norske kysten.

Skreien har lange tradisjoner her i landet og er obligatorisk for mange når den er tilgjengelig.

Med sitt faste, hvite og smaksrike kjøtt er den også en ypperlig følgesvenn til vin.

Husmannsvariant og raffinert

Skrei kan med hell serveres med en rekke ulike typer tilbehør og sauser.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer