Vinanmeldelse: Perfekt til grilling

Essensen av USA i drueform.

TIDLIG VÅR: I California er det ofte de klassiske franske druetypene cabernet sauvignon, merlot og pinot noir man møter på, men de aller fleste produsenter har også en zinfandelvin i porteføljen. Tidlig vår i Dry Creek Valley, Sonoma County, California, USA. Foto: NTB Scanpix
TIDLIG VÅR: I California er det ofte de klassiske franske druetypene cabernet sauvignon, merlot og pinot noir man møter på, men de aller fleste produsenter har også en zinfandelvin i porteføljen. Tidlig vår i Dry Creek Valley, Sonoma County, California, USA. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Zinfandel er nok foreløpig en kuriositet for de fleste her hjemme, men utvalget og kvaliteten er stigende. Zinfandel er nok det nærmeste vi kommer en lokal amerikansk drue, men også denne druetypen har opphav i Europa.

I California er det ofte de klassiske franske druetypene cabernet sauvignon, merlot og pinot noir man møter på, men de aller fleste produsenter har også en zinfandelvin i porteføljen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer