||| Ooops de har gjort det igjen! I en pressemelding fra Hurtigruten, datert 2. mars 2010 kl. 0800, åpnes det med følgende salve:
Hurtigruten med egen vin«Hurtigruten vil servere det beste av Norge til sine gjester, både når det gjelder reise- og smaksopplevelser. Uten egen norsk vinproduksjon bar det ut av landet for å finne en vin som kler verdens vakreste sjøreise.»
Vi spør Elisabeth Rett hos Seljord Vin om en reaksjon på påstanden fra Hurtigruten?
-De kan jo ikke ha undersøkt noe særlig i det hele tatt siden de ikke vet at det produseres vin i Norge, sier Elisabeth Rett.- Vi er i hvert fall fire norske vinprodusenter og en rekke siderprodusenter, forteller Rett. -Den norske fruktvinen passer vel ikke til all mat?-Selvfølgelig må de jo ha et bredt spekter av drueviner, men de burde jo hatt plass til noen av de norske fruktvinene og ciderne. -Det er fryktelig trist at de ikke ser mot Norge, sier Elisabeth Rett hos Seljord Vin. -Hurtigruten er jo Norges viktigste ansikt utad.
OppgittOg Seljord Vin er ikke alene om å være oppgitt.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger