Vinfavoritter til påsken

Finn den riktige vinen til påskens middag med lam.

SMAKEN AV PÅSKE: For mange er påskelam blitt en tradisjon. Lammelår med urter er en vanlig variant. Foto: TORBJØRN GRØNNING
SMAKEN AV PÅSKE: For mange er påskelam blitt en tradisjon. Lammelår med urter er en vanlig variant. Foto: TORBJØRN GRØNNING Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

Selv om lam er i sesong på høsten, er det ikke noe problem å få tak i lam også ellers i året. Påsken har blitt en høytid vi forbinder med lam til tross for at det er langt utenfor sesong.

Det er da først og fremst de noe mer rustikke delene som lammelår og lammestek som står på menyen i påsken.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer