Vinfavoritter til påsken

Finn den riktige vinen til påskens middag med lam.

SMAKEN AV PÅSKE: For mange er påskelam blitt en tradisjon. Lammelår med urter er en vanlig variant. Foto: TORBJØRN GRØNNING
SMAKEN AV PÅSKE: For mange er påskelam blitt en tradisjon. Lammelår med urter er en vanlig variant. Foto: TORBJØRN GRØNNING Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

Selv om lam er i sesong på høsten, er det ikke noe problem å få tak i lam også ellers i året. Påsken har blitt en høytid vi forbinder med lam til tross for at det er langt utenfor sesong.

Det er da først og fremst de noe mer rustikke delene som lammelår og lammestek som står på menyen i påsken.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer