Vinslipp: 18 veldig gode nyheter

Polet lanserer 76 nye produkter. Hovedtema er røde og hvite fra Burgund i Frankrike, samt viner fra Italia, Uruguay, Portugal, Chile, USA og Sør-Afrika. Her er 18 gode valg.

VELLYKKET: Totalt sett er dette et vellykket nyhetsslipp med gode produkter i flere ulike produktkategorier og gode tilskudd til basissortimentet. Foto: Shutterstock/NTB
VELLYKKET: Totalt sett er dette et vellykket nyhetsslipp med gode produkter i flere ulike produktkategorier og gode tilskudd til basissortimentet. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Dagens nyhetslansering inneholder 76 nye produkter i en rekke ulike kategorier. Med januar som et ingenmannsland sesongmessig dekker utvalget det aller meste av ulike produkter og stilarter.

Hovedtemaene for lanseringen er røde og hvite viner fra Burgund med både Bouzeron, regionale og kommunale (St. Aubin, Volnay og Givry) viner representert. Økologiske viner fra Langhe i Piemonte, enkeltvinmarks Barbaresco, Uruguay, småprodusenter fra Chile, Salta og La Rioja i Argentina, Swartland i Sør-Afrika og diverse øl og brennevin er de resterende temaene.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer