<strong>DUFTER GODT:</strong> Det finnes gode Burgundere til rimelige priser å få tak i, men man må som regel bevege seg ut av de mest berømte kommunene eller gå for den regionale appellasjonen Bourgogne rouge. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
DUFTER GODT: Det finnes gode Burgundere til rimelige priser å få tak i, men man må som regel bevege seg ut av de mest berømte kommunene eller gå for den regionale appellasjonen Bourgogne rouge. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Vintest: Rød burgunder til en brøkdel av prisen

Få viner er mer ettertraktet enn røde Burgundere. Leter du riktig sted får du topp kvalitet til en brøkdel av prisen av sine mer berømte naboer. Vi har testet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Unike viner og liten produksjon er to av grunnene til at etterspørselen og prisene har økt betraktelig de seinere åra. Til tross for dette er det mulig å finne flotte utgaver til en rimelig penge om man går litt utenom de mest berømte kommunene.

Umulig å kopiere

Burgund er rettesnoren for alle som produserer vin basert på pinot noir-druer, men ingen andre får fram Burgund-vinenes unike kombinasjon av eleganse, terroir og lagringspotensiale.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer