<strong>Variert:</strong> Vinregionen Columbia Gorge dekker områder i både Washington og Oregon. Her er naturen og klimaet variert, noe som gjør det mulig å dyrke mange ulike druer på de nær 40 vinmarkene i området.  Foto: NTB Scanpix / Fotolia
Variert: Vinregionen Columbia Gorge dekker områder i både Washington og Oregon. Her er naturen og klimaet variert, noe som gjør det mulig å dyrke mange ulike druer på de nær 40 vinmarkene i området. Foto: NTB Scanpix / Fotolia Vis mer

Vintest: To nye områder på USAs vestkyst er på full fart inn

En pinot noir fra Oregon får en sekser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Alle Dagbladets vinanmeldelser

Californias vinproduksjon har med rette fått mye oppmerksomhet her hjemme de senere årene. Nå kommer også to områder lenger nord på USAs vestkyst snikende etter. Washington og Oregon har spesialisert seg på forskjellige druer og stiler, men har begge definitivt noe å bidra med i sitt segment.

Washington har et tørt og varmt klima i den østlige vinproduserende delen, med gjennomsnittlig to timer mer solskinn enn California i vekstsesongen.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer