Du leser nå Dagbladet Pluss
MANGE VINER EGNER SEG: Valgfriheten er stor når det gjelder å finne vin som passer til sopp. Til rike retter som sopprisotto kan sherry eller madeira passe bra. Foto: Bon Apetit
MANGE VINER EGNER SEG: Valgfriheten er stor når det gjelder å finne vin som passer til sopp. Til rike retter som sopprisotto kan sherry eller madeira passe bra. Foto: Bon Apetit Vis mer

Vintesten: Sopp er fulle av smak, og trives best med viner som ligner

Høstens beste smaker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

[teaser]• Her finner du alle Dagbladets vinanmeldelser!

Selv om høsten bringer med seg mørkere dager og grått vær er det i hvert fall et lyspunkt som følger med som en av årets høydepunkter. Soppsesongen er utvilsomt høstens mest frodige periode råvaremessig, og bidrar med et variert utvalg av smaker og muligheter innen matlaging. Sopptyper som kantarell, piggsopp, steinsopp og traktkantarell smaker fortreffelig, og er alle mulig å finne i marka helt gratis.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer