Vintesten: Sopp er fulle av smak, og trives best med viner som ligner

Høstens beste smaker.

MANGE VINER EGNER SEG: Valgfriheten er stor når det gjelder å finne vin som passer til sopp. Til rike retter som sopprisotto kan sherry eller madeira passe bra. Foto: Bon Apetit
MANGE VINER EGNER SEG: Valgfriheten er stor når det gjelder å finne vin som passer til sopp. Til rike retter som sopprisotto kan sherry eller madeira passe bra. Foto: Bon Apetit Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

[teaser]• Her finner du alle Dagbladets vinanmeldelser!

Selv om høsten bringer med seg mørkere dager og grått vær er det i hvert fall et lyspunkt som følger med som en av årets høydepunkter. Soppsesongen er utvilsomt høstens mest frodige periode råvaremessig, og bidrar med et variert utvalg av smaker og muligheter innen matlaging. Sopptyper som kantarell, piggsopp, steinsopp og traktkantarell smaker fortreffelig, og er alle mulig å finne i marka helt gratis.

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer