Visittkortet er en minnepinne

Swivelcard åpner en bestemt nettside hvor du kan presentere deg og firmaet.

BRETT OM TIL EN MINNEPINNE: Visittkortet kobler seg nå til nettet. Men det har også flere overraskelser på lur.  Foto: SWIVELCARD.INFO
BRETT OM TIL EN MINNEPINNE: Visittkortet kobler seg nå til nettet. Men det har også flere overraskelser på lur. Foto: SWIVELCARD.INFO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Grunderne kaller det allerede fullfinansierte Swivelcard-prosjektet for det ultimate visittkortet, og det er lett å skjønne hvorfor.

Istedenfor å gi bort et tradisjonelt visittkort som bare havner i en skuff eller søplekasse, er Swivelcard mer å regne som et interaktivt visittkort, som også kan endres - selv etter at du har levert det fra deg.

Kortet kan nemlig brettes slik at det blir til en minnepinne, og når mottakeren stikker den inn i USB-porten så vil en nettside hvor du eller firmaet ditt presenteres, åpne seg.

Slik installeres Windows på USB-disk

Dropbox og annet Men det kan også kobles til for eksempel en Dropbox-konto eller en applikasjon som deler skrivebordet ditt, eller egentlig hva det måtte være. Det avhenger jo litt av yrket ditt og hva du vil presentere for motparten.

Grunderne tror kortet vil passe til for eksempel fotografer, eiendomsmeglere, musikere og til de som er på messe.

Du kan også logge deg på Swivelcard-kontoen og se hvor i verden kortene dine er, og her kan du også endre hvilken nettside eller applikasjon du vil at kortene skal åpne. Du kan altså programmere hvert enkelt kort til å gjøre hva du vil - både før og etter du har levert fra deg kortet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer