Visittkortet er en minnepinne

Swivelcard åpner en bestemt nettside hvor du kan presentere deg og firmaet.

BRETT OM TIL EN MINNEPINNE: Visittkortet kobler seg nå til nettet. Men det har også flere overraskelser på lur.  Foto: SWIVELCARD.INFO
BRETT OM TIL EN MINNEPINNE: Visittkortet kobler seg nå til nettet. Men det har også flere overraskelser på lur. Foto: SWIVELCARD.INFOVis mer

Dinside Grunderne kaller det allerede fullfinansierte Swivelcard-prosjektet for det ultimate visittkortet, og det er lett å skjønne hvorfor.

Istedenfor å gi bort et tradisjonelt visittkort som bare havner i en skuff eller søplekasse, er Swivelcard mer å regne som et interaktivt visittkort, som også kan endres - selv etter at du har levert det fra deg.

Kortet kan nemlig brettes slik at det blir til en minnepinne, og når mottakeren stikker den inn i USB-porten så vil en nettside hvor du eller firmaet ditt presenteres, åpne seg.

Slik installeres Windows på USB-disk

Dropbox og annet Men det kan også kobles til for eksempel en Dropbox-konto eller en applikasjon som deler skrivebordet ditt, eller egentlig hva det måtte være. Det avhenger jo litt av yrket ditt og hva du vil presentere for motparten.

Grunderne tror kortet vil passe til for eksempel fotografer, eiendomsmeglere, musikere og til de som er på messe.

Du kan også logge deg på Swivelcard-kontoen og se hvor i verden kortene dine er, og her kan du også endre hvilken nettside eller applikasjon du vil at kortene skal åpne. Du kan altså programmere hvert enkelt kort til å gjøre hva du vil - både før og etter du har levert fra deg kortet.

Kingston med USB/Micro-USB-minnepinne

Trådløs teknologi Kortet kommer også med egen QR-kode, hvis mottakeren av kortet ikke skulle ha tilgang til USB akkurat da, og har dessuten integrert trådløs teknologi som gjør at det skal holde å sveipe det forbi for eksempel en smarttelefon og så vil en nettside åpne seg.

For 550 kroner (frakt inkludert) kan du forhåndsbestille 40 miniversjoner av Swivelcard, mens du for 2.000 kroner (frakt inkludert) får 200 vanlige Swivelcards. Etter planen skal dette være klart til forsendelse i november.

Saken ble opprinnelig publisert på DinSide Les her.

VALG: Du kan velge mellom åtte forskjellige layout på kortene.  Foto: SWIVELCARD.INFO
VALG: Du kan velge mellom åtte forskjellige layout på kortene. Foto: SWIVELCARD.INFO Vis mer