Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Visumløs mus forsinket British Airways-fly til San Fransisco

Alle måtte ut.

I LUFTA UTEN MUS: Alle passasjerne måtte bytte fly da det ble oppdaget ei mus i et British Airways-fy som sto klart på Heathrow og ventet på å ta av på vei til San Fansisco. Arkivfoto: NTB Scanpix
I LUFTA UTEN MUS: Alle passasjerne måtte bytte fly da det ble oppdaget ei mus i et British Airways-fy som sto klart på Heathrow og ventet på å ta av på vei til San Fansisco. Arkivfoto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Flyet var klart til avgang på Heathrow i London i går da en av de reisende plutselig oppdaget en blindpassasjer om bord - ei lita mus.

FORSINKET FLY: En krabat av denne arten førte til at British Airway måtte bytte fly mellom London og San Fransisco. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
FORSINKET FLY: En krabat av denne arten førte til at British Airway måtte bytte fly mellom London og San Fransisco. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Flyselskapene har strenge prosedyrer for slikt, og passasjerene ble opplyst om at flyet ikke kunne lette og at det måtte settes opp et nytt fly, melder BBC.

Det forlot London med kurs for San Fransisco fire timer forsinket.

Flere av passasjerene tok episoden med humor. Ikke minst ble Donald Trumps innreiseforbud flittig kommentert da episoden ble formidlet på sosiale medier.

- Måtte nettopp forlate flyet til San Fransisco på grunn av ei mus ombord. Den hadde neppe visum, skriver en passasjer.

British Airways kommenterte episoden slik:

- Vi vet at mange vil fly med oss til San Fransisco, men på denne flighten var det en veldig liten kunde vi måtte sende tilbake til gaten.

Og etter at det nye flyet omsider hadde lettet:

- Alle med to ben er nå på vei til San Fransisco. Vi beklager forsinkelsen.

Tross forsinkelsen var de fleste passasjerene glade for å være på et musefritt fly, særlig med tanke på matserveringen ombord, fortalte de ansatte til KGO-TV i San Francisco.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media