Nyretransplantasjon:

Vivi (60) fikk livet tilbake med ny nyre: - Godt å kjenne at kroppen fungerer

450 står i kø for nytt organ i Norge.

LEVER STERKERE: Etter at Vivi
 ble transplantert, har hun begynte å leve på en annen måte. - Jeg tar ikke lenger ting for gitt og henger meg ikke lenger opp i bagateller. Foto: Ellen Jarli
LEVER STERKERE: Etter at Vivi  ble transplantert, har hun begynte å leve på en annen måte. - Jeg tar ikke lenger ting for gitt og henger meg ikke lenger opp i bagateller. Foto: Ellen Jarli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vivi fryktet et liv med belastende behandling hver dag. Så kom telefonen som ga henne operasjonen hun trengte: En ny nyre.

Det var under studietiden på BI i Oslo at Vivi Raslum (60) i desember 1981 merket at allmenntilstanden ble dårligere og dårligere. Da hun var hjemme på juleferie i Bergen, fikk hun komme til foreldrenes bedriftslege. Han mente at hun hadde virus, men at det ville gå over.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer