SE CC: VW hiver ut Passat av navnet. Den nye femseters coupeen skal bare hete VW CC. FOTO: Volkswagen.
SE CC: VW hiver ut Passat av navnet. Den nye femseters coupeen skal bare hete VW CC. FOTO: Volkswagen.Vis mer

Volkswagen hiver ut Passat

Får ikke lov til å være med i navnet.

VW Passat CC ble første gang introdusert på det norske markedet i 2008. Den lekre femseters coupé-modellen ble et rimeligere alternativ for de som drømte om, men ikke har råd til, Mercedes CLS.

Ifølge Volkswagen skal CC posisjonerer seg mellom Passat og Phaeton.

Dette er er nytt Bilen har fått ny front, nye lykter og grill. Det nye panseret er nå mer markert og den nye grillen møter elegant linjene til de nye frontlyktene.

I de nye frontlyktene er Bi-Xenon med LED-kjørelysene nå standard. I tillegg er også baklyktene også utstyrt med LED-lys.

Designendringene påvirker ikke bilens størrelse. Interiøret er også oppgradert. Nye justerbare hodestøtter, oppgradert instrumentpanel og nye fargevalg står på menyen.

Gjerrigere på drivstoffet Begge dieselmotorene er utstyrt med BlueMotion-teknologi, som inkluderer start-stopp automatikk.

Den mest drivstofføkonomiske motoren, 2.0 TDI på 140 hk, skal greie et forbruk på 0,47 liter per mil. Det tilsvarer et C02-utslipp på 125 g/km.

I tillegg leveres Volkswagen CC også med en 2,0 TDI motor på 170 hk, og 160 hk TSI bensinmotor. Alle motorene kan kombineres med DSG automatgirkasse, og begge dieselmotorene kommer også i kombinasjon med 4Motion firehjulsdrift.

Ekstrautstyret I tillegg vil nye Volkswagen CC kunne leveres med utstyr som sideassistent, dynamisk lysassistent, elektrisk innfellbart hengerfeste og klimasete med massasjefunksjon.

CC: Lekre linjer på nye CC.
SE CC: VW hiver ut Passat av navnet. Den nye femseters coupeen skal bare hete VW CC.
LYS: Også baklyktene er utstyrt med LED-lys.

CC har premiere på Los Angeles Motor Show som åpner 18. novemver

Les også:
Test av vinterdekk 2011 2012
Lettkledde Mandy fronter Miss Tuning-kalenderen
Test av nye Audi A6 stasjonsvogn
Her kommer det nye fotobokser før vinteren
Snerten VW til under 125.000 kroner

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.