Bilmessa i Paris

Vurderer du elbil? Her er 11 nyheter fra en av verdens største bilmesser

Ikke alle har en elbil, men framtida er elektrisk. Her er elbilene som produsentene håper skal ta over markedet.

BILEN MANGE HAR VENTET PÅ: Opel Ampera-E er i praksis elbilen mange har ventet på, og slik ble bilen - noe overraskende - den mest spennende bilen på den store bilmessen i Paris. I denne artikkelen kan du lese om de viktigste bilnyhetene. Alle foto: Fred Magne Skillebæk og Jamieson Pothecary
BILEN MANGE HAR VENTET PÅ: Opel Ampera-E er i praksis elbilen mange har ventet på, og slik ble bilen - noe overraskende - den mest spennende bilen på den store bilmessen i Paris. I denne artikkelen kan du lese om de viktigste bilnyhetene. Alle foto: Fred Magne Skillebæk og Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert

Hvor går veien videre for bilbransjen? Slike spørsmål pleier man å få svar på når man trasker 20.000 skritt om dagen gjennom messehaller som fyller en liten bydel. For første gang på mange år bar bilmessa preg av å ha lite å vise fram, som om bransjen er i en limbo mellom nåtid og framtid.

Framtida er oppkoblet, elektrisk, og selvkjørende. Det er bare så altfor tidlig. Bransjen får dermed svi for å love så mye så altfor tidlig.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer