Du leser nå Dagbladet Pluss
BILEN MANGE HAR VENTET PÅ: Opel Ampera-E er i praksis elbilen mange har ventet på, og slik ble bilen - noe overraskende - den mest spennende bilen på den store bilmessen i Paris. I denne artikkelen kan du lese om de viktigste bilnyhetene. Alle foto: Fred Magne Skillebæk og Jamieson Pothecary
BILEN MANGE HAR VENTET PÅ: Opel Ampera-E er i praksis elbilen mange har ventet på, og slik ble bilen - noe overraskende - den mest spennende bilen på den store bilmessen i Paris. I denne artikkelen kan du lese om de viktigste bilnyhetene. Alle foto: Fred Magne Skillebæk og Jamieson Pothecary Vis mer

Bilmessa i Paris

Vurderer du elbil? Her er 11 nyheter fra en av verdens største bilmesser

Ikke alle har en elbil, men framtida er elektrisk. Her er elbilene som produsentene håper skal ta over markedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hvor går veien videre for bilbransjen? Slike spørsmål pleier man å få svar på når man trasker 20.000 skritt om dagen gjennom messehaller som fyller en liten bydel. For første gang på mange år bar bilmessa preg av å ha lite å vise fram, som om bransjen er i en limbo mellom nåtid og framtid.

Framtida er oppkoblet, elektrisk, og selvkjørende. Det er bare så altfor tidlig. Bransjen får dermed svi for å love så mye så altfor tidlig.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer