Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Whiskyen i minibaren kan være urin og glass vaskes med putetrekk

Er hotellenes skitne hemmeligheter endelig avslørt?

AVSLØRER HEMMELIGHETER: På nettstedet Reddit avslører hotellmedarbeidere sine hemmeligheter. Foto: Colourbox
AVSLØRER HEMMELIGHETER: På nettstedet Reddit avslører hotellmedarbeidere sine hemmeligheter. Foto: Colourbox Vis mer

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Har du noen gang lurt på hva som egentlig foregår på hotellet du skal bo på? En diskusjon på nettstedet Reddit har avslørt noen hemmeligheter som du bør se opp for neste gang du sjekker inn på et hotell.

Tirsdag i forrige uke la brukeren Smadisond ut spørsmålet «Hotellansatte, hva er hemmelighetene dere ikke forteller gjestene?»

Whisky er gult, det er urin også. Under diskusjonen fortalte en hotellmedarbeider fra Stockholm om en gang hun tok en gjest i å prøve og snike seg unna minibarregningen på en kreativ måte.

Hotellgjesten fylte opp whiskyflasken han hadde drukket opp med urin.

Skitne glass På de fleste hotellrom finnes det glass, men vet du hvor godt disse rengjøres? En tidligere stuepike hevder at hun holdt glasset under rennende vann og deretter tørket av med et putetrekk.

Det var riktignok ikke noe hun gjorde i alle rom — kun der glassene så skitne ut.

En annen forteller at på hotellet der hun jobber får de kun bruke 15 minutter på å rydde hvert rom. Hun skriver at hvis noe ikke ser helt rent ut, er det sannsynligvis ikke det heller.

Mistenkelige flekker Under opplæringstiden fikk en hotellmedarbeider beskjed om at mistenkelige hvite flekker på sengen kunne tørkes av med en fuktig klut til det ikke lenger var mulig å se dem.

Den sjokkerte medarbeideren anbefaler hotellgjestene å holde seg unna alt annet enn lakenet, ifølge DailyMail.

Ikke bare ekkelt I tillegg til å fortelle om hemmelighetene, kommer også de hotellansatte med gode råd til deg som skal ut å reise.

SER RENT UT: De fleste hotellrom gir et inntrykk av å være rene, men hvor rent kan man få det når man har 15 minutter på å vaske hele rommet? Foto: Colourbox.
SER RENT UT: De fleste hotellrom gir et inntrykk av å være rene, men hvor rent kan man få det når man har 15 minutter på å vaske hele rommet? Foto: Colourbox. Vis mer

En bruker avslører for eksempel hvordan du kan kansellere bestillingen din uten å få gebyr selv om kanselleringsfristen har gått ut.

- Den beste måten å kansellere en bestilling på, uten å få gebyr, er å ringe og si at du vil endre oppholdet ditt til en senere dato. Vent noen timer før du ringer tilbake, og sørg for at det er en annen person som tar telefonen. Da kan du kansellere oppholdet, fordi kanselleringsfristen har blitt endret, skriver brukeren som kaller seg druumer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media