NYTT SAMARBEID: 5. mars starter et nytt samarbeid mellom Widerøe og den nederlandske luftgiganten KLM. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
NYTT SAMARBEID: 5. mars starter et nytt samarbeid mellom Widerøe og den nederlandske luftgiganten KLM. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpixVis mer

Widerøe inngår samarbeid med KLM

En avtale mellom Widerøe og KLM, sikrer den nederlandske gigantens kunder tilgang til Distrikts-Norge. Widerøes kunder får tilgang til nær sagt hele verden. 

Avtalen innebærer at både KLM og Widerøes kunder heretter kan fly med begge selskapene på samme booking, skriver Widerøe i en pressemelding onsdag.

– Med denne avtalen vil Widerøes destinasjoner bli markedsført av en av de sterkeste merkevarene i Europa. Dette er gode nyheter for oss som ønsker å videreutvikle reiselivsnæringen i Norge, sier direktør Christian Skaug i Network & Pricing i Widerøe.

– Det nye samarbeidet vil gi reisende – og spesielt pendlere som bor i utkantstrøk rundt i Norge, en helt ny tilgang til KLMs internasjonale nettverk av flyruter, sier daglig leder Paul Terstegge i Air France KLM Norge i meldingen.

Samarbeidet starter 5. mars og vil i utgangspunktet gjelde for 18 av de 42 lufthavnene i Norge som Widerøe flyr fra. Avtalen kan utvides i framtiden, skriver Widerøe.

(NTB)