Widerøe inngår samarbeid med KLM

En avtale mellom Widerøe og KLM, sikrer den nederlandske gigantens kunder tilgang til Distrikts-Norge. Widerøes kunder får tilgang til nær sagt hele verden. 

NYTT SAMARBEID: 5. mars starter et nytt samarbeid mellom Widerøe og den nederlandske luftgiganten KLM. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
NYTT SAMARBEID: 5. mars starter et nytt samarbeid mellom Widerøe og den nederlandske luftgiganten KLM. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Avtalen innebærer at både KLM og Widerøes kunder heretter kan fly med begge selskapene på samme booking, skriver Widerøe i en pressemelding onsdag.

– Med denne avtalen vil Widerøes destinasjoner bli markedsført av en av de sterkeste merkevarene i Europa. Dette er gode nyheter for oss som ønsker å videreutvikle reiselivsnæringen i Norge, sier direktør Christian Skaug i Network & Pricing i Widerøe.

– Det nye samarbeidet vil gi reisende – og spesielt pendlere som bor i utkantstrøk rundt i Norge, en helt ny tilgang til KLMs internasjonale nettverk av flyruter, sier daglig leder Paul Terstegge i Air France KLM Norge i meldingen.

Samarbeidet starter 5. mars og vil i utgangspunktet gjelde for 18 av de 42 lufthavnene i Norge som Widerøe flyr fra. Avtalen kan utvides i framtiden, skriver Widerøe.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer