GODT FORNØYD: Etter at kona gikk bort ble livet bare trist for Yngve Hågensen. Men Hanna Marie Foldvik fra Stavern har fått ham til å smile igjen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
GODT FORNØYD: Etter at kona gikk bort ble livet bare trist for Yngve Hågensen. Men Hanna Marie Foldvik fra Stavern har fått ham til å smile igjen. Foto: Espen Solli / Se og HørVis mer

Yngve Hågensen

Yngve Hågenesen (77) mistet kona, fant kjærligheten på ny

Den tidligere LO-lederen har hatt mange tøffe tak, men nå nyter han lykken som pensjonist. - Det er deilig å være nyforelska.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

For snart fem år siden fant Yngve Hågensen (77) sin kjære kone Astrid (65) død hjemme i stua i Spydeberg i Østfold. Det skjedde brått og uventet.

Lenge overskygget sorgen det meste, og den tidligere LO-kjempen slet med å komme seg gjennom hverdagen. Men nå smiler lykken igjen til den profilerte fagforeningslederen.

Han har funnet kjærligheten på nytt med Hanna Marie Foldvik (74) fra Stavern. Også hun opplevde å miste sin aller kjæreste for elleve år sida. Ektemannen fikk hjertestans etter en skitur, og ble 100 prosent pleietrengende. I flere år måtte hun selv ta seg av ham, uten særlig hjelp fra det offentlige.

Ikke samboere

- Hanna Marie har gitt livet ny mening. Jeg har vært forelsket, og jeg er blitt forelsket igjen! Selv om vi bor på hver vår side av Oslofjorden, så tilbringer vi mye tid sammen. Enten her eller der. Og vi har ingen planer om å bli samboere, forteller Yngve Hågensen, som tar imot Se og Hør på hytta han kjøpte utenfor svenske Strömstad for 34 år sida.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn