Motta et tilbud på forbrukslån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 22 banker

heart
9,810 søknader forrige måned
clock
Du får svar innen kort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis
Espen Flaa Nilsen

Axo Finans er en låneagent som sammenligner flere banker samtidig for å finne de beste tilbudene på lån. Det er aktuelt for deg som skal søke om forbrukslån.

Låneagenter som Axo Finans sammenligner lånetilbud hos flere banker samtidig. Du sparer både penger og tid når du skal søke om lån.

Fordeler med å søke hos Axo Finans

Det er mange fordeler med å velge Axo Finans som din låneagent:

 • Det er enkelt å fylle ut søknadsskjemaet
 • Du får svar på lånesøknaden på dagen
 • Det er kostnadsfritt, uansett utfall
 • Det er uforpliktende

Hos Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet samt refinansiering med eller uten sikkerhet. De samarbeider med noen av markedets ledende banker for å være helt sikre på å finne et godt lånetilbud - uansett hvem kunden er og hvilke forutsetninger han eller hun har.

Hvem kan søke via Axo Finans?

 • Du må ha fylt 23 år
 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du kan ikke ha aktive inkassosaker

Gratis låneagent

I Norge har ikke låneagenter lov til å ta betalt fra kunder, noe som betyr at det er helt kostnadsfritt for deg som kunde å bruke Axo Finans’ tjenester.

Låneagenter tjener penger på provisjon. Hvis kunden ender opp med å takke ja til et tilbud, er det den aktuelle banken som betaler for låneagentens tjenester. Bankene som ikke vant budet om kunden betaler ingenting.

Axo Finans tjener altså bare penger dersom søknaden resulterer i en låneavtale, og dét er din beste garanti for at låneagenten jobber hardt for å finne det aller beste lånet.

Slik fungerer en låneagent

Låneagenter som Axo Finans er ikke långivere, men kun bindeleddet mellom bank og kunde. Slik fungerer det:

 • Kunden sender inn en søknad via låneagentens hjemmesider
 • Søknaden videresendes til forskjellige banker og långivere
 • Låneagenten sammenligner tilbudene som kommer i retur
 • Til slutt presenteres det aller beste tilbudet for kunden

Axo Finans sammenligner kun banker og långivere som har tillatelse til å drive finansieringsvirksomhet. En oversikt over disse finnes i Finanstilsynets konsesjonsregister

Spar tid og penger

Axo Finans sammenligner flere banker samtidig for å finne det beste tilbudet på lån. Du trenger bare å sende inn én søknad, og sparer dermed tid som du ellers måtte ha brukt på å kontakte hver enkelt bank på egen hånd.

Bankene er klar over at de er flere som konkurrerer om å få den samme kunden. Derfor vil de strekke seg ekstra langt for å komme med det beste tilbudet og vinne kunden.

Hvordan finne det beste lånet?

Det er mange forhold som avgjør hvilken låneavtale som er den beste. En låneagent videresender søknaden til flere banker og långivere, og ser blant annet på følgende:

 • Hvor lav renten er
 • Hvor stort lånebeløpet er
 • Hvor fleksibel og realistisk nedbetalingsplanen er
 • Hva slags gebyrer som inngår i avtalen

Det er altså ikke bare renten som avgjør hvilket lån som er best, men mange andre faktorer som spiller inn. Det hjelper ikke å få en lav rente hvis du skulle ende opp med skyhøye termingebyrer og dyre forsinkelsesgebyrer. Med erfarne saksbehandlere på din side, kan du være sikker på at du ikke har oversett teksten med liten skrift.

Fordeler med lån uten sikkerhet

Lurer du på om et forbrukslån egentlig er noe for deg? I likhet med alle andre låneavtaler er et forbrukslån et stort finansielt ansvar, og avgjørelsen om å ta opp et forbrukslån er ikke noe man bør ta for lett på. Det er tross alt et lån som skal betales tilbake, og du bør være sikker på at du klarer å betale renter og avdrag ved siden av de vanlige regningene dine.

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Dette skiller et forbrukslån fra for eksempel et lån til bolig, hvor man stiller boligen som garanti.

En stor fordel med forbrukslån er derfor at du kan bruke pengene på akkurat det du ønsker. Trenger du penger til en etterlengtet ferie? Har vaskemaskinen takket for seg? Eller har du funnet et godt tilbud som du bare må slå til på? I slike tilfeller kan et lån uten sikkerhet gi deg den økonomiske fleksibiliteten du har behov for.

Ulemper med et lån uten sikkerhet

Som med det meste her i livet er det forhold som taler både for og imot forbrukslån. Den største ulempen med å ta opp et forbrukslån er lånets kostnad, og da snakker vi om renter og gebyrer.

Ettersom låntakeren ikke trenger å stille med sikkerhet, gjør banken opp for dette ved å sette en høyere risikopremie på lånet. Derfor er et forbrukslån dyrere enn for eksempel et boliglån. Her har banken mulighet til å ta salgspant i boligen i tilfeller hvor lånet blir misligholdt.

Desto viktigere er det å gjøre en grundig sammenligning av flere banker for å finne det billigste lånet. Selv om du har bestemt deg for at et forbrukslån er en god løsning for deg, er det ingen grunn til å betale mer enn du må. Her kommer en låneformidler som Axo Finans inn i bildet.

Søk lån gjennom AXO finans her