Motta et tilbud på forbrukslån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 22 banker

heart
10,112 søknader forrige måned
clock
Du får svar innen kort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Båtlån

Christoffer Liven

Skal du kjøpe båt? Se hvor mye du kan låne her. Søk lån uten sikkerhet og få tilbud om det billigste lånet.

Søk båtlån med pant i bilen eller et båtlån uten sikkerhet, som for eksempel et forbrukslån

En båt kan være svært kostbar. Noen velger å finansiere båten med et båtlån med sikkerhet i båten, mens andre velger et lån uten sikkerhet.

Et lån uten sikkerhet er en fleksibel låneform. Du trenger ikke tilby banken noen form for sikkerhet for å få lånet, og kan derfor bruke pengene til hva du vil.

Søk båtlån her

Billigste lån med finansagenten Axo Finans

Hos låneagenten Axo Finans får du hjelp til å finne det billigste lånet. Axo Finans sammenligner tilbud fra opptil 20 forskjellige banker, og finner det beste og billigste lånet på dine vegne. Etter at du har sendt en søknad om lån til Axo Finans, blir søknaden videreformidlet til 20 banker. Dermed sparer du tid på å sammenligne lån på egenhånd.

Bankene og långiverne vet at de konkurrerer om å få den samme kunden, og strekker seg derfor så langt de kan for å gi et godt lån. På den måten vil du få et bedre tilbud fra Axo Finans enn du kan få på egenhånd.

Det er gratis og uforpliktende å søkie om lån via Axo Finans. Ble du ikke fornøyd med tilbudet, er det bare å takke nei.

Hva kan lånet brukes til?

Et lån som er uten sikkerhet kan brukes til hva som helst. Pengene blir utbetalt på konto og kan disponeres til det du vil. Du trenger heller ikke fortelle banken hva pengene skal gå til, med mindre det er et refinansieringslån. Les mer om dette lenger ned i saken.

De vanligste grunnene til at kunder velger lån uten sikkerhet er:

  • De skal betale uforutsette utgifter
  • De skal pusse opp eller renovere
  • De skal refinansiere eksisterende gjeld

Sitter du for eksempel på mye usikret gjeld, kan du refinansiere gjelden. Pengene du sparer kan du bruke på å finansiere din nye båt. Du kan også be om et ekstra lån oppå toppen av refinansieringslånet som du kan bruke på båtkjøpet. Da får du et rimelig lån uten sikkerhet, pluss refinansierer dyr gjeld samtidig.

Se hvor mye du kan få i lån ved å sende inn en uforpliktende søknad til Axo Finans.

SØK HER

Båtlån med sikkerhet

Du kan også finansiere båt med et båtlån med sikkerhet. Et båtlån innebærer at båten er bankens pant for lånet, og de fleste banker aksepterer både nye og brukte båter som pant.

For å få båtlån med pant i båten, må båten være registrert i et register. Båter på over syv meter skal være registrert i Skipsregisteret, mens mindre båter registreres i Småbåtregisteret.

Har du mulighet til å øke boliglånet for å kjøpe båt, er dette også en god måte å finansiere båten din på. Bankens sikkerhet på lånet vil da være boligen, og lånet kalles ikke lenger et båtlån.

Dette er refinansiering

Refinansiering er prosessen med å flytte gjeld til et nytt lån for å spare penger. Dette er mulig hvis det nye lånet har lavere renter og gebyrer enn hva du betaler i dag. Har du 150 000 kroner i kredittkortgjeld kan du spare over 30 000 kroner ved å flytte gjelden til et lån uten sikkerhet. Den vanligste renten (typetallet) på kredittkort i Norge er 21,96%. Gjennom Axo Finans kan du få en rente fra 7,9% til 19,90%.

Ved å spare penger på refinansiering trenger ikke båtdrømmen være langt unna. Se hvor mye du kan spare på å refinansiere ved å søke refinansieringslån hos Axo Finans. Dersom du takker ja til tilbudet, er det den aktuelle banken som tar seg av jobben med å løse ut den gamle gjelden din. Alt du trenger å gjøre er å vente på å få en ny faktura i posten.

Søk båtlån her

Vi sammenligner disse 22 bankene for deg