Motta et tilbud på refinansiering

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Beste refinansieringslån

Espen Flaa Nilsen

Få hjelp til å finne beste refinansieringslån. Søknaden blir vurdert av opptil 20 banker, og du mottar det beste tilbudet.

Det kan være svært lønnsomt å refinansiere forbrukslån.

Vurderer du å refinansiere lån? Videre tar vi for oss refinansiering, og forklarer hvorfor dette er en god måte å spare penger på. Du får vite hvordan renten på lånet blir satt, og hvordan du går frem for å senke renten og få bedre vilkår. Les videre hvis du er interessert i å finne beste refinansieringslån.

Betaler du for mye i renter?

Renten på lånet er bankens betaling for å låne ut penger. Hvilken rente du får avhenger av hvilken risiko banken mener er knyttet til å låne penger til deg. Risikoen avgjøres blant annet av din inntekt, gjeld og betalingsevne.

Refinansier forbrukslån her

I tillegg vil markedet generelt og landets økonomiske situasjon påvirke hvor lav rente banken er villig til å tilby.

Alle banker og långivere vurderer disse forholdene litt ulikt. Med andre ord: Du kan få tilbud om vidt forskjellige renter avhengig av hvilken bank du søker hos. Det betyr at det er gode sjanser for at du kan få en lavere rente enn det du betaler i dag.

Senk renten og spar penger

Klarer du å få et lån med lavere rente, har du samtidig kuttet de månedlige utgiftene knyttet til lånet. Dette kan du gjøre ved å refinansiere eksisterende gjeld.

Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du spare over 30.000 kr ved å refinansiere til et lån uten sikkerhet. Den vanligste renten (typetallet) på kredittkort i Norge er 21,96%. Gjennom Axo Finans kan du få en rente fra 7,9% til 19,90%.

Det er gratis og uforpliktende å søke via Axo Finans. Søknaden blir vurdert av opptil 21 banker samtidig, for å være sikker på at du mottar et godt tilbud. Du får raskt svar på hvor mye du kan spare på å senke renten, og bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudet.

Rydd opp i regningene med refinansiering

Refinansiering handler altså om å senke renten og spare penger, men det handler også om å få kontroll over regningene. Dersom du betaler ned flere lån samtidig, kan du samle alle lånene i et felleslån slik at du bare får én faktura i måneden. Dette er et spesielt godt grep for deg som ønsker å få bedre oversikt over økonomien og utgiftene.

Gjennom refinansiering kan man samle lån, kredittkort og annen forbruksgjeld i det samme lånet. De fleste banker er normalt sett villige til å gi en lavere rente jo høyere lånebeløpet er. Du vil derfor spare mer penger i renter ved å betale ned på et stort lån, i stedet for flere smålån.

Ønsker du å rydde opp i økonomien? Da er refinansiering et godt grep. Axo Finans hjelper deg med å finne det beste refinansieringslånet ved å sende søknaden din til opptil 20 banker samtidig. Du får det beste tilbudet i retur innen kort tid, og det er helt uforpliktende å søke.

Refinansiering steg for steg:

 • Legg sammen all eksisterende gjeld slik at du kommer fram til en totalsum
 • Send en søknad om å refinansiere denne summen her
 • Motta tilbud om det beste refinanseringslånet innen kort tid
 • Dersom du aksepterer vil den aktuelle banken innfri alle de gamle lånene dine
 • Dersom du takker nei fortsetter du bare å betale de gamle lånene som normalt

Finansagenten Axo Finans tar seg av jobben med å finne det beste refinansieringslånet for akkurat deg. Det er altså ikke Axo Finans som utsteder lånet - låneagenten fungerer kun som et bindeledd mellom deg og banken. Alt du trenger å gjøre er å vente på å få en ny faktura i posten.

Passer refinansiering for meg?

Refinansiering passer for deg som oppfyller ett eller flere kriterier:

 • Du har tatt opp forbrukslån
 • Du har utestående gjeld på kredittkortet
 • Du har handlet på avbetaling
 • Du har allerede refinansiert, men det begynner å bli en stund siden

De tre første tilfellene er eksempler på forbruksgjeld med nokså høy rente. Det er vanlig å refinansiere forbruksgjeld for å spare penger. Oppfyller du flere av kriteriene over, er refinansiering en god måte å få bedre oversikt over økonomien. Ved å refinansiere og samle dyr gjeld i et nytt lån, kan du dessuten spare mye penger.

Dersom du har refinansiert på et tidligere tidspunkt, kan tiden være inne for å refinansiere på nytt. Renten kan ha endret seg siden du refinansierte sist, og det er gode sjanser for at du kan kutte renten ytterligere. Har du i tillegg opparbeidet deg ny forbruksgjeld siden sist, bør dette samles i det samme lånet.

Med Axo Finans er det enkelt å sjekke om du betaler for mye i rente.

Les mer: Refinansiere smålån

Hvem passer refinansiering ikke for?

For å søke om refinansiering må du oppfylle visse vilkår. Disse er:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må være over 23 år
 • Du kan ikke ha noen aktive inkassosaker

Oppfyller du ikke disse kravene kan du teste følgende løsninger:

 • Søk om refinansiering med sikkerhet
 • Søk sammen med en medlåntaker
Søk om refinansiering her

Refinansiering med sikkerhet

Har du mulighet til å tilby banken sikkerhet på lånet, øker det sjansene for å få innvilget lånet selv om du har aktive inkassosaker. Det øker også sjansen for å få en lavere rente og bedre vilkår på lånet. Sikkerhet på lånet kan for eksempel være bolig eller annen fast eiendom som du eier.

Medlåntaker

Har du mulighet til å søke lån sammen med en annen person, vil det også bedre sjansene dine. Da vil dere bli vurdert samlet, og banken kan anse risikoen knyttet til lånet som lavere. Medlåntakeren kan for eksempel være en ektefelle, et familiemedlem eller en venn.

Få tilbud om beste refinansieringslån

Er du lei av å betale dyre renter? Da kan refinansiering være løsningen. Få tilbud om beste refinansieringslån med låneagenten Axo Finans. Søknaden videresendes til opptil 21 ulike banker, og du får det beste tilbudet i retur innen kort tid.

Med Axo Finans slipper du å betale mer enn du må. Søk om lån i dag for å motta tilbud fra opptil 20 ulike banker og långivere. Med refinansieringslån kan du søke om en nedbetalingstid på opptil 15 år slik at du får bedre oversikt over regningene i mange år fremover.

Det er gratis og uforpliktende å bruke tjenestene til låneagenten Axo Finans.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg