Motta et tilbud på lån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Billån uten egenkapital

Espen Flaa Nilsen

Det er flere måter å få billån uten egenkapital. Hovedsakelig kan du velge mellom tradisjonelt billån og lån uten sikkerhet.

Det finnes flere måter å finansiere bilkjøpet. Et alternativ er et lån uten sikkerhet

Skal du søke boliglån er det større krav til sikkerhet, mens ved et båt- eller billån er det mer fleksibilitet fordi lånebeløpene er lavere. Det trenger derfor ikke være noen hindring at du ikke har spart opp egenkapital.

Lån uten sikkerhet

Med et lån uten sikkerhet er det du som bestemmer hva pengene skal brukes til. Mange velger å bruke lånet på bil, garasjeplass, nye dekk, service eller annet de trenger til bilen. Hos Axo Finans er det helt gratis å søke lån uten sikkerhet, og etter at du mottar et tilbud har du 30 dagers betenkningstid.

Det gir deg god tid hvis du skal dra på visninger av flere brukte biler, eller kanskje ikke helt har bestemt deg for å kjøpe bil. De fleste vil gjerne vite hvor mye de kan få i lån før de bestemmer seg for å gjennomføre kjøpet, og med Axo Finans kan du gjøre det.

Pant i bilen

Ikke alle ønsker et lån med pant i bilen, for eksempel hvis de ikke har spart opp egenkapitalen banken krever, eller i motsatt tilfelle: At bruktbilen har lavere verdi enn banken er interessert i å finansiere.

Et lån uten sikkerhet kan være løsningen på finansieringen i slike tilfeller. Du bestemmer selv hva pengene skal gå til, og det stilles ikke krav om pant i bilen eller egenkapital.

Dette er billån

Et billån er et lån med pant i bilen, på samme måte som et boliglån er et lån med salgspant i boligen. Det er vanlig å stille med egenkapital på rundt 35%, og i tillegg betale full kaskoforsikring for å få den beste renten.

Mange tilbyr fullfinansiering av bil, og da stilles det ikke krav om egenkapital. Derimot vil renten bli høyere. Egenkapital er en form for sikkerhet på lånet, og hvis du verken vil gi banken sikkerhet i bilen eller egenkapital, må du regne med en høyere rente.

Det er altså ingen hindring for å få lån, men du kan ikke forvente det beste lånet med den laveste renten uten å gi noe tilbake.

Få bedre lån - rydd opp i din personlige økonomi

Det er mye du kan gjøre for å sikre deg tilbud om best mulig rente. Det første du bør gjøre er å rydde opp i din personlige økonomi. Har du tidligere tatt opp forbrukslån, eller sitter på annen forbruksgjeld som kredittkort og handlekonto, bør du søke om refinansiering.

Refinansiering av forbruksgjeld handler om å flytte gjelden over i et lån med lavere rente, og på den måten senke kostnadene som er knyttet til gjelden.

Det er mange kostnader knyttet til gjeld, uansett hva slags lån det er snakk om. Det kan for eksempel være etableringsgebyr, fakturagebyr eller termingebyr, i tillegg til renten på gjelden. Har du flere ulike lån du betaler ned på, blir det fort snakk om mange og høye rente- og gebyrkostnader.

Refinansiering kan gi deg bedre billån

Gjennom refinansiering samles alle tidligere gjeldsavtaler i et nytt og større samlelån med lavere rente. Da får du bare ett sett med gebyrer, én faktura og én forfallsdato i måneden. Vi har sett eksempler på låntakere som har spart tusenvis av kroner på gjeldskostnader kun ved å refinansiere.

Slik søker du refinansiering via Axo Finans:

  • I søknaden fyller du inn den totale gjelden din
  • Fyll ut resten av søknadsskjemaet
  • Axo Finans videresender søknaden til flere ulike banker og långivere, og sammenligner tilbudene som kommer i retur
  • Du mottar tilbud om det beste og billigste refinansieringslånet

Ved å rydde opp i økonomien din vil det være enklere å få innvilget lån i fremtiden, og dessuten et bedre lån. Jo bedre du ser ut for banken, jo bedre vilkår vil de gi deg. Det passer fint når du vil søke billån uten egenkapital.

Motta uforpliktende tilbud om lån uten sikkerhet

Axo Finans er en finansagent som sammenligner tilbud om lån uten sikkerhet på vegne av låntakeren. Målet er å finne det billigste lånet med de beste vilkårene. Du trenger bare sende inn én søknad via Axo Finans, og mottar uforpliktende tilbud om lån fra opptil 21 banker og långivere.

Dersom du skal kjøpe bil og ønsker lån med lavest mulig rente, er det lurt å sammenligne. Axo Finans hjelper deg helt kostnadsfritt. Skulle søknaden ende i en avtale om et lån uten sikkerhet, er det den aktuelle banken eller långiveren som betaler kommisjon til Axo Finans.

Tilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager.

Søk billån her

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg