Motta et tilbud på forbrukslån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Billån

Christoffer Liven

Søk om lån og få søknaden vurdert av flere banker. Du får tilbud om det billigste lånet innen kort tid. Det er mye å tenke på når man skal kjøpe bil. Skal den være ny eller brukt? Trenger du billån til hele eller deler av kjøpet? Noen velger et billån med pant i bilen, mens andre finansierer kjøpet med sparepenger. Les videre for å få noen gode råd når du trenger billån.

Når du trenger et billån har du to valg: Billån med pant i bilen eller lån uten sikkerhet, for eksempel et forbrukslån

Godt tilbud på forbrukslån

Med et forbrukslån går pengene til det du selv velger. Du trenger ikke tilby banken noen form for sikkerhet for å få innvilget lånet, og derfor er det helt opp til deg hva pengene skal gå til. Noen bruker pengene til å betale regninger, noen til å finansiere en ferietur og andre bruker pengene på å kjøpe bil.

Søk lån uten sikkerhet hos Axo Finans i dag, og få søknaden vurdert av opptil 20 banker. Axo Finans sammenligner lån på dine vegne og gir deg det beste tilbudet på lån. Det er gratis og uforpliktende å søke.

SØK HER

Kjøpe ny eller brukt bil?

Mange er usikre på om de skal velge ny eller brukt bil, spesielt hvis det er første gang man kjøper bil. Noen velger brukt på grunn av prisen, men det er også andre gode grunner til å velge brukt. Samtidig trenger det ikke være så mye dyrere å kjøpe ny bil, spesielt i Norge. Vi går igjennom noen av fordelene og ulempene.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Ny bil

Det dyreste man kan gjøre er å kjøpe en ny bil og selge den igjen etter et par år. Planlegger du derimot å beholde den i 6-7 år, er ikke prisforskjellen mellom nybil og bruktbil veldig stor. Bilens beste økonomiske leveår er fra 30.000 til 75.000 kilometer. I denne perioden er gjerne verkstedkostnadene lave og verdifallet har stabilisert seg.

Fordelene med å velge ny bil er at du får en stabil og trygg bil med gode kjøreegenskaper. Du slipper (mest sannsynlig) ubehagelige overraskelser og høye verkstedregninger, og får det siste innen sikkerhet og drift.

Brukt bil

Førstegangskjøpere velger typisk en bil som er brukt. De nyeste bruktbilen man får tak i er gjerne tre år gamle, og har tidligere blitt leaset ut. Dette er et godt økonomisk valg. Verdifallet er størst i bilens to-tre første år, og etter det har du fortsatt en relativt ny bil som både er sikker og god å bruke.

Du kan fint velge en bil som er eldre enn dette også, men husk å se på kilometerstanden. Etter 75.000 kilometer begynner ofte verkstedkostnadene å øke, og etter 100.000 kilometer øker de kanskje enda mer. En bil som har gått langt kan derfor bli dyrere i drift enn du hadde planlagt.

Fleksibelt billån

Mange velger forbrukslån til å finansiere bruktbil fordi det er fleksibel låneform. Lånet blir overført til kontoen din, og pengene kan brukes til det du selv ønsker. Trenger du ikke alle pengene allikevel, er det bare å gjøre en ekstra nedbetaling på lånet. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med å gjøre dette.

Søker du via Axo Finans blir søknaden vurdert av opptil 20 banker. På den måten kan du være sikker på at du mottar et godt tilbud. Axo Finans sammenligner bankene på vegne av kunden, og finner fram til det beste og billigste lånet. Det passer godt for deg som ikke vil betale mer i renter enn nødvendig.

Les mer informasjon om Axo Finans

SØK HER

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg