Motta et tilbud på forbrukslån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Billigste forbrukslån

Christoffer Liven

Finn det billigste forbrukslånet blant 21 forskjellige banker og långivere. Send en uforpliktende søknad om lån uten sikkerhet for å se hvor mye du kan låne.

Med finansagenten Axo Finans er det uforpliktende å søke om lån. Finansagenten sammenligner en rekke ulike banker for å finne det billigste forbrukslånet. Det er gratis å bruke sammenligningstjenestene til finansagenter som Axo Finans.

Et forbrukslån er en fleksibelt låneform, fordi du ikke trenger å gi banken noen form for sikkerhet for å få lånet. Dermed kan pengene brukes til hva som helst. I tillegg kan lånet nedbetales raskere enn planlagt uten at det er ekstra kostnader forbundet med dette.

Det betyr at du kan låne så mye som du antar at du trenger, og deretter betale tilbake den summen du ikke bruker.

Finn det billigste forbrukslånet blant 20 banker via Axo Finans. Du får presentert det beste tilbudet.

Lån uten sikkerhet

At forbrukslånet er uten sikkerhet betyr at banken ikke tar salgspant i eiendelene dine. Dette skiller et forbrukslån fra for eksempel et boliglån, hvor boligen står som sikkerhet på lånet. Uten denne sikkerheten har ikke banken noen garanti for at pengene blir betalt tilbake, og derfor setter de en høyere rente på lånet. Dette er årsaken til at forbrukslån er dyrere enn boliglån.

Samtidig har forbrukslånet en mye kortere nedbetalingstid enn boliglånet. Med boliglån kan man få en nedbetalingstid på opptil 30 år, noe som betyr at renten også løper i svært mange år. Med et forbrukslån får man maksimalt fem års nedbetalingstid, hvilket betyr at rentene løper vesentlig kortere.

FINN DET BILLIGSTE FORBRUKSLÅNET

Et forbrukslån trenger altså ikke være så dyrt som mange tror, men du bør heller ikke betale mer enn nødvendig. Derfor setter mange seg som mål å finne det billigste forbrukslånet. Dette kan en finansagent bistå med.

Finansagenten Axo Finans sammenligner flere ulike tilbud om lån for å finne det billigste lånet. Du trenger bare sende inn én søknad, og sparer dermed mye tid på å kontakte hver eneste bank.

Axo Finans’ samarbeidende banker vet at de konkurrerer om å få den samme kunden, og går så langt de kan for å gi et godt tilbud. Derfor vil du få et bedre tilbud på forbrukslån gjennom Axo Finans, enn hva du hadde oppnådd på egenhånd.

Hva avgjør hvilket tilbud som er best?

Det er mange faktorer som avgjør hvilket forbrukslån som er billigst og best. Noen av de viktigste er:

  • Hvor lav renten er
  • Hvor stort lånebeløpet er
  • Hvor fleksibel og realistisk nedbetalingsplanen er
  • Hva slags gebyrer som inngår i avtalen

Det er altså ikke bare renten som avgjør om lånet er billig. Det hjelper ikke å få en lavere rente hvis du må betale skyhøye gebyrer. Ved å søke gjennom Axo Finans kan du være sikker på at alle disse faktorene blir vurdert, og du får det beste tilbudet med gode vilkår som passer for deg.

Hvordan blir søknaden behandlet?

Alle bankene mottar den samme søknaden, men behandler den på litt ulike grunnlag. Derfor kan du ende opp med å få helt forskjellige tilbud fra bank til bank. Noen av forholdene som kan avgjøre hva slags rente og hvilke vilkår du får, er:

  • Dine eiendeler og gjeld
  • Din betalingsevne
  • Demografiske faktorer som alder og bosted

I tillegg til dette spiller bankens interne retningslinjer en rolle i vurderingen, samt styringsrenten fra Norges Bank og den økonomiske situasjonen i landet for øvrig. Det er mye som skal vurderes i løpet av kort tid, og bankene er ikke alltid enige om hvor stor risiko du utgjør som kunde. Derfor er det viktig å sammenligne flere ulike banker og långivere når man er ute etter det billigste forbrukslånet.

Dersom banken mener at det er høy risiko for å få pengene sine tilbake, gir de deg en høyere rente og strengere vilkår. Er du derimot en kunde med god betalingsevne og lav risiko, vil du få en lavere rente og mer fleksible vilkår.

Burde jeg ta opp forbrukslån?

Du lurer kanskje på om forbrukslån kan være aktuelt for deg? I likhet med alle andre låneavtaler er et forbrukslån et stort finansielt ansvar, og avgjørelsen om å ta opp lån er ikke noe man bør ta for lett på. Det er tross alt en stor sum penger som skal betales tilbake, og du bør være sikker på at du kan håndtere innbetalingene ved siden av de vanlige regningene dine.

SØK HER Å FÅ TILBUD FRA 21 BANKER SAMTIDIG

Fordeler med forbrukslån

Et forbrukslån er et usikret lån. Det innebærer at du ikke trenger å tilby banken noen garanti for at pengene blir betalt tilbake. En av de største fordelene er derfor at pengene kan brukes til det du vil.

Trenger du penger til en etterlengtet ferie? Eller har vaskemaskinen takket for seg? I slike tilfeller kan et lån uten sikkerhet gi deg den økonomiske fleksibiliteten du har behov for.

Noen av de vanligste grunnene til at kunder søker om forbrukslån via oss er:

  • Uforutsette utgifter
  • Oppussing eller renovering
  • Refinansiering av annen gjeld

Andre fordeler med forbrukslån varierer fra bank til bank, og avhenger av hvilke vilkår du ser på som viktige. Noen aktører satser sterkt på personlig oppfølging og kundeservice, noen tilbyr spesielt gunstige renter mens andre igjen tilbyr svært fleksible nedbetalingsplaner.

Ulemper med forbrukslån

Det er også forhold som taler imot forbrukslån. Den største ulempen er at det er et kostbart lån sammenlignet med boliglån. Desto viktigere er det da å gjøre en god sammenligning av flere ulike banker som tilbyr lån, slik at man finner det billigste forbrukslånet.

Kredittkort eller forbrukslån?

Når uforutsette utgifter oppstår, tyr mange til kredittkortet. Ikke alle er klar over at kredittgjeld er mye dyrere enn forbruksgjeld. Den vanligste renten (typetallet) på kredittkort i Norge er 21,96%, men hos Axo Finans kan du få forbrukslån med en rente fra 7,9% til 19,9%. Er du ute etter et billig lån, bør du derfor ikke velge kredittkortet.

Med forbrukslån får du en forutsigbar nedbetalingsplan med faste terminbeløp, slik at du har bedre kontroll over økonomien. Dette er en god grunn til å velge forbrukslån over kredittkortet.

SØK HER

Billig forbrukslån med best mulige vilkår

Livet er ikke alltid en dans på roser. Noen ganger skjer det uforventede ting, og man får en regning i posten som man ikke var klar for. Dette kan skje den beste, enten det er kjøleskapet som har sluttet å fungere, eller du blir nødt til å dra til tannlegen på grunn av en skade. Slike utgifter blir typisk mye større enn man hadde forventet, og det er ikke alle som har penger oppspart til å ta seg av det.

Løsningen kan være at man tar opp forbrukslån. De fleste banker tilbyr en eller annen form for lån uten sikkerhet, enten det er kredittkort, forbrukslån eller andre former for smålån. Er du ute etter det billigste forbrukslånet med best mulige vilkår, bør du ikke ta noen snarveier - bankene må sammenlignes for å finne lånet som passer deg best.

Når du ikke har tid til å spare penger

En annen vanlig årsak til at forbrukere velger lån uten sikkerhet er at de trenger å betale for noe, men ikke har tid eller anledning til å spare nok penger. Dette er ganske vanlig i forbindelse med renovering og oppussingsprosjekter. Det er vanskelig å beregne hvor mye slike prosjekter kommer til å koste på forhånd, og det er lurt å ha en økonomisk buffer slik at man slipper å sette prosjektet på pause.

Tror du at forbrukslån kan være løsningen som passer for deg? Da kan finansagenten Axo Finans hjelpe deg å finne det billigste forbrukslånet. Du trenger bare å sende inn én søknad, så slipper du å lure på om du gikk glipp av et godt tilbud.

Det er uforpliktende og gratis å søke lån uten sikkerhet hos Axo Finans, og søknaden din blir behandlet av opptil 20 banker.

SØK HER

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg