Motta et tilbud på forbrukslån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Forbrukslån med betalingsanmerkning

Espen Flaa Nilsen

Ønsker du å få lån med betalingsanmerkning? De færreste banker tilbyr slike lån, men det er heldigvis mulig å slette betalingsanmerkningene. Les mer for å lære hvordan. 

Det er fortsatt mulig å få et forbrukslån selv om du har betalingsanmerkning

Er det mulig å få forbrukslån med betalingsanmerkning?

Dersom du har betalingsanmerkninger kan det påvirke kredittscoren din negativt. Det betyr ikke nødvendigvis at du ikke får innvilget lån, selv om de færreste banker tilbyr forbrukslån med betalingsanmerkning. Derimot kan det bety at du får tilbud om høyere rente og strengere vilkår. 

At en person har betalingsanmerkninger betyr at en eller flere fakturaer har forfalt, selv om det har blitt gjort flere forsøk på å kreve inn pengene. Hvis du ikke betaler en faktura mottar du først purringer og deretter varsel om inkasso. Betaler du ikke nå heller går saken videre til forliksrådet, og du får betalingsanmerkning. 

Man kan også få betalingsanmerkning av å bli registrert som personlig konkurs. Anmerkninger gis hovedsakelig av private inkassobyråer, namsmenn eller Statens Innkrevingssentral

SØK HER

Hvordan slettes betalingsanmerkninger?

Det er flere ting du kan gjøre selv for å fjerne anmerkningene, og på den måten bedre den økonomiske situasjonen din. Det beste du kan gjøre er å betale kravet - da vil anmerkningen slettes umiddelbart. Betaler du derimot ikke vil kravet slettes automatisk etter fire år, med mindre kreditor gjenopptar saken. 

En annen mulighet er å refinansiere forbrukslån med betalingsanmerkninger. Ved å refinansiere kan du få en lavere effektiv rente på lånet, og få bedre lånevilkår. Det passer fint hvis du har betalingsanmerkninger og har behov for å bedre den økonomiske situasjonen.

Dette er refinansiering

Refinansiering betyr at man flytter gjelden sin til et nytt og bedre lån, med mål om å redusere kostnadene som er knyttet til lånet. Vanligvis er det snakk om et samlelån, fordi låntaker har flere gjeldsposter fordelt over ulike kredittkort, forbrukslån eller andre smålån. 

Ved å samle all smågjelden i et nytt og større lån, blir det enklere å holde styr på forfallsdatoer og innbetalinger. Du får bedre rente, færre gebyrer og bedre oversikt over din økonomiske situasjon. 

Søk om lån til refinansiering hos Axo Finans

Finansagenten Axo Finans tilbyr en sammenligningstjeneste av lån til forbruk eller refinansiering. Ønsker du å refinansiere forbrukslån med betalingsanmerkning, er Axo Finans et godt sted å starte. Da finner du fort ut av hvor mye du sparer på å refinansiere den gamle gjelden din. 

Hos Axo Finans sender du bare inn én søknad. Den samme søknaden blir deretter videresendt til et knippe ulike banker og långivere, for å finne den långiveren som gir det beste tilbudet. Alt du trenger å gjøre er å vente på å motta et godt tilbud om refinansiering. 

Søknader til Axo Finans er uforpliktende, og det koster ingenting å bruke tjenestene. Dersom du takker ja til et tilbud om refinansiering, er det den aktuelle långiveren som tar seg av jobben med å løse ut den gamle gjelden din. 

Gode grunner til å slette betalingsanmerkninger

Det er mange gode grunner til å slette betalingsanmerkninger. For det første kan slike anmerkninger påvirke kredittscoren din negativt, slik at det blir vanskelig å få låne penger igjen. Du kan også få problemer med å få innvilget kreditt, enten det er:

  • Boliglån
  • Forbrukslån
  • Leiekontrakt
  • Abonnementer på strøm og mobil
  • Kjøp på kreditt
  • Forsikringer

I tillegg er det noen arbeidsgivere som tar en kredittsjekk av nye ansatte, og har du en dårlig kredittscore kan det dermed bli vanskelig å få seg jobb. 

Refinansier forbrukslån med betalingsanmerkning

Ønsker du å refinansiere gjelden din? Hos Axo Finans kan du søke om å refinansiere fra 10 000 og opptil 500 000 kroner. På refinansieringslån kan du få inntil 15 års nedbetaling. Det passer fint for deg som arbeider med å slette betalingsanmerkninger. 

Axo Finans samarbeider med flere av toppbankene i Skandinavia, nettopp for å kunne gi deg et lånetilbud med gode vilkår. Tilbudet er uforpliktende, gratis og åpent i 30 dager.

\ SØK HER

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg