Motta et tilbud på lån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Båtlån uten egenkapital

Espen Flaa Nilsen

Vil du kjøpe båt uten egenkapital? Et båtlån uten egenkapital betyr at banken tar pant i båten. Med et lån uten sikkerhet kan pengene brukes til hva du vil. 

Lån penger til båt uten egenkapital

Lavere rente når du skal kjøpe båt

De fleste som skal kjøpe båt trenger et båtlån. Uansett om båten skal være ny eller brukt er det ingen hemmelighet at båter er kostbare, og de fleste trenger derfor bistand til finansieringen. 

Trenger du hjelp til å finne det billigste lånet? Da kan du sende inn en uforpliktende søknad via finansagenten Axo Finans. Axo Finans tilbyr å sammenligne opptil 21 ulike banker og långivere for hver eneste søknad som kommer inn, med mål om å finne det billigste lånet for hver individuelle kunde. Er du ute etter et lån med lavere rente, er derfor Axo Finans et godt sted å starte. 

Med Axo Finans får du:

  • Hjelp til å finne det billigste lånet
  • Uforpliktende tilbud om å låne penger
  • Hyggelige og raske kundebehandlere

Les mer om forbrukslån

Båtlån uten egenkapital

Ser du etter et båtlån uten krav til egenkapital? Å stille med egenkapital betyr at man må dekke en del av kjøpesummen selv. Dette kan man enten gjøre ved å spare opp pengene på egenhånd, eller ved å skaffe finansiering på en annen måte. 

Et lån uten sikkerhet er et fleksibelt lån hvor det ikke stilles krav til pant eller egenkapital. Dermed kan du bestemme selv hva pengene skal brukes på. Det passer fint hvis du trenger penger i forbindelse med å kjøpe båt eller noe helt annet. 

Et lån uten sikkerhet brukes til så mangt. Noen av de vanligste tingene å bruke lånet på er:

  • Betale uforutsette utgifter
  • Penger til oppussing og renovering
  • Refinansiering av gammel gjeld

Motta et uforpliktende tilbud på lån uten sikkerhet

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, hvor du ikke trenger å tilby banken noen sikkerhet eller garanti i bytte mot å få utbetalt pengene. Det gjør forbrukslån til en smidig låneform, spesielt sammenlignet med boliglån som er en betydelig mer omfattende prosess. 

Med Axo Finans sender du bare inn én søknad, og mottar uforpliktende tilbud om å låne penger fra opptil 21 banker. Finansagenten Axo Finans sammenligner ulike tilbud om lån uten sikkerhet for å finne den billigste og beste avtalen. Søk lån via Axo Finans hvis du skal kjøpe båt og ønsker et lån med lavere rente. 

Ta opp et båtlån med pant i båten

Tar du opp et båtlån med pant i båten er det et lån med sikkerhet. Sammenlignet med lån uten sikkerhet er det både fordeler og ulemper med å velge denne låneformen. For det første blir lånet knyttet til båten, hvilket kan være en ulempe for noen. Da kan ikke pengene gå til andre ting, som å betale for utstyr eller leie båtplass. 

I tillegg vil banken ha mulighet til å ta salgspant i båten, og det er det ikke alle som ønsker. 

Ved et lån uten sikkerhet blir pengene utbetalt direkte til konto og kan brukes til hva som helst. Dette er den største fordelen ved å velge et lån uten sikkerhet. Pengene du ikke bruker opp kan betales tilbake med det samme, som en ekstra nedbetaling på lånet. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med å gjøre dette. 

Lavere rente

Den største fordelen med å velge lån med sikkerhet er at lånet blir billigere. Når banken har ekstra sikkerhet på lånet med pant i båten, blir risikoen lavere. Da er det ikke nødvendig å sette en høy rente, og lånet blir totalt sett billigere. Skal du kjøpe en båt som er verdt mye penger, bør du ta opp lån med sikkerhet. 

Skal du kjøpe en rimeligere båt, kan du ta opp et mindre lån med kortere nedbetalingstid. På den måten vil ulikheten i rente bli jevnet ut over tid, og lånet uten sikkerhet blir ikke nødvendigvis dyrere. 

Er du klar for å realisere båtdrømmen? Søk lån via Axo Finans og motta uforpliktende tilbud på det billigste lånet. 

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg