Motta et tilbud på forbrukslån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Forbrukslån med lav rente

Christoffer Liven

Forbrukslån med lav rente

Hvis du er ute etter forbrukslånet med den laveste renten, bør du søke via Axo Finans. Da blir søknaden sendt til flere banker samtidig, og du får tilbud om det beste forbrukslånet.

Forbrukslån med lav rente

Lån uten sikkerhet

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet som kan brukes til hva du vil. Mange ønsker seg et forbrukslån med lav rente, men det er ikke sikkert dette lånet blir det billigste totalt sett. Det er nemlig andre kostnader som også er knyttet til lån uten sikkerhet. Når du sammenligner forbrukslån, anbefales det derfor å undersøke alle faktorer som påvirker sluttsummen:

  • Innvilget lånesum
  • Både den nominelle og effektive renten
  • Gebyrer
  • Vilkår og betingelser
  • Periode for nedbetaling

Det hjelper ikke å få en lav rente hvis termingebyret er skyhøyt - da kan vinningen gå opp i spinningen. Skal du søke lån og er usikker på hvordan du skal gå fram, bør du søke via en finansagent som Axo Finans.

Det beste forbrukslånet skal passe deg

Med Axo Finans får du hjelp til å finne det forbrukslånet som passer best til din økonomi. Alt du trenger å gjøre er å sende inn én elektronisk søknad, så tar Axo Finans seg av resten. Søknaden din blir videresendt til opptil 21 banker og långivere, slik at du er sikret et lånetilbud som passer akkurat deg.

Ved å kontakte flere banker samtidig, er det større sannsynlighet for at du får tilbud om en lavere rente. Bankene vet at de konkurrerer om å vinne deg som kunde, og strekker seg dermed ekstra langt for å gi det beste tilbudet. Hadde du kontaktet bankene hver for seg på vanlig måte, ville du fått høyere rente enn hva du får via Axo Finans.

Trenger du et forbrukslån med lav rente, kan Axo Finans hjelpe deg. Send en uforpliktende og kostnadsfri søknad i dag, og motta det beste tilbudet for deg. Tilbudet er gyldig i 30 dager.

Fordeler og ulemper med forbrukslån

Skal du søke om lån uten sikkerhet? Dette er en låneform med både fordeler og ulemper. Les videre for å lære mer.

Fordeler med å velge forbrukslån

Den største fordelen med å søke forbrukslån, er at det er du som bestemmer hva pengene skal brukes til. Søker du for eksempel et boliglån må pengene gå til boligen, mens forbrukslånet blir utbetalt til kontoen din.

Trenger du fleksibel finansiering i forbindelse med renovering eller andre prosjekter, kan et forbrukslån gi deg økonomisk spillerom. Du kan bruke så mye du trenger av pengene, og betale tilbake det du ikke bruker - det er ingen ekstra kostnader knyttet til å gjøre dette.

SØK HER

Ulemper med å velge forbrukslån

Den største ulempen med å søke forbrukslån, er at renten generelt er høyere - spesielt sammenlignet med boliglån. Før du søker bør du være helt sikker på at du kan betale tilbake lånet ved siden av de vanlige utgiftene dine.

Sørg for at du mottar det billigste lånet ved å søke via Axo Finans. Da får du et forbrukslån med lav rente, lave gebyrer og en nedbetalingsplan som passer deg. Med andre ord blir det litt mindre kostbart.

Hva brukes forbrukslån til?

Banken krever ikke å vite hva pengene skal gå til, og det er opptil deg å bruke lånet på det du vil. Det er nokså vanlig å bruke forbrukslån i forbindelse med renoveringsprosjekter, i tillegg til å betale uforutsette utgifter eller refinansiere gammel gjeld.

Forbrukslån brukes normalt til forbruk, derav navnet. Noen bruker pengene til å arrangere bryllup, mens andre bruker pengene til å realisere drømmeferien. Hva akkurat du ønsker å bruke pengene på, er opp til deg.

Refinansiering av gammel gjeld

Refinansiering innebærer å ta opp et nytt og rimeligere lån for å senke lånekostnadene på eksisterende lån. Det nye lånet brukes til å betale ned gjelden i sin helhet, uansett om den er fordelt på ett eller flere lån - forbrukslån og kredittkort er typiske eksempler på slike gjeldsposter. Et refinansieringslån kalles derfor også et samlelån.

Ved å samle all gjelden din får du bedre oversikt over økonomien. I stedet for flere fakturaer og flere forfallsdatoer hver eneste måned, samles alt i ett. Med en lavere rente vil du også spare penger på rentekostnadene, og dét er hovedårsaken til at mange velger å refinansiere.

Sammenlign forbrukslån med lav rente

Med Axo Finans får du hjelp til å sammenligne lån, noe som passer bra hvis du er ute etter et forbrukslån med lav rente. Søknaden videresendes til et knippe långivere og banker som tilbyr forbrukslån. Jo flere som mottar søknaden din, jo større er sjansen for at du mottar et godt tilbud.

En søknad sendt via Axo Finans er uforpliktende og kostnadsfri. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

SØK HER

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg