Motta et tilbud på forbrukslån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Forbrukslån rente

Espen Flaa Nilsen

Trenger du et forbrukslån med lav rente? Søk om lån og få søknaden vurdert av inntil 20 forskjellige banker og långivere.

Et forbrukslån med lav rente kan gi økonomisk frihet når du trenger det. Få søknaden behandlet av opptil 20 ulike banker.

Når du trenger et forbrukslån er det viktig å sammenligne så mange forskjellige banker som mulig, for å være sikker på at du får et godt tilbud. Renten på forbrukslån varierer nemlig fra bank til bank.

Gjennom vår samarbeidspartner kan du låne opptil 500 000 kroner uten sikkerhet. Søknaden vurderes av 20 banker med kun én lånesøknad.

Derfor er noen lån billigere enn andre

Dersom du er ute etter et forbrukslån, har du sikkert merket at det er mange forskjellige tilbud og banker der ute. Spesielt renten på forbrukslån kan variere mye fra långiver til långiver. Hvorfor er det slik?

Renten blir bestemt basert på en rekke individuelle faktorer, blant annet inntekt, gjeld og alder. I tillegg ser banken på betalingsevne og -historikk. Det er også faktorer som påvirker hvor høy eller lav renten blir.

Bankene gjør disse vurderingene individuelt, og resultatet kan derfor bli ulikt fra bank til bank. Noen ser deg kanskje som en god lånekunde og gir deg et forbrukslån med lav rente, mens andre syns det er en risiko knyttet til å ha deg som kunde og setter en høyere rente. Dette er årsaken til at noen lån er billigere enn andre.

Hvordan forbrukslån med lav rente?

For å finne det billigste forbrukslånet må du sammenligne forskjellige banker. Dette kan Axo Finans hjelpe deg med. Axo Finans er en finansagent som arbeider med å sammenligne lånetilbud og slik finne det beste og billigste lånet på vegne av sine kunder.

Slik fungerer det:

  • Send inn en søknad om å låne penger
  • Axo Finans videresender søknaden til opptil 20 banker
  • Bankene kommer med sine beste tilbud i retur
  • Axo Finans presenterer tilbudet med den beste renten for deg

Du trenger altså ikke gjøre noe annet enn å sende inn én søknad, så gjør Axo Finans resten. Bankene som behandler søknaden vet at de konkurrerer om å få den samme kunden, og strekker seg derfor ekstra langt for å komme med et godt tilbud. Gjennom Axo Finans kan du derfor få et bedre tilbud enn på egenhånd.

Det er helt gratis og uforpliktende å bruke sammenligningstjenestene til Axo Finans.

Dette er en finansagent

Finansagenter er finansielle aktører som samarbeider med flere ulike banker og långivere som tilbyr lån. Hver gang finansagenten mottar en søknad om å låne penger, sendes denne videre til alle bankene og långiverne de samarbeider med.

Målet er å finne lånet med best rente, gebyrer og vilkår for hver enkelt kunde. Disse forholdene kan variere fra bank til bank, og det finnes et mylder av ulike långivere som tilbyr lån uten sikkerhet. Derfor gjør finansagenten en viktig jobb. Det hadde vært umulig for kundene å skaffe seg god nok oversikt på egenhånd.

Vurderer du et forbrukslån? Ved å velge en finansagent som Axo Finans blir jobben med å sammenligne lån gjort for deg. Du kan være sikker på at du mottar et godt tilbud, og var det ikke helt slik du hadde tenkt deg er det bare å takke nei. Tilbudet er helt uforpliktende.

SØK HER

Hvorfor velger noen forbrukslån?

Et forbrukslån kan gi deg økonomisk frihet når du trenger det. Mange tyr til forbrukslån når de for eksempel skal pusse opp eller renovere, fordi dette er typiske prosjekter som gjerne koster mer enn man har på sparekontoen. Det er kjedelig å måtte stanse oppussingen fordi sparekontoen er tom, og da kan et forbrukslån med lav rente være en god løsning.

Andre velger forbrukslån når de trenger ekstra finansiering for en periode, og vet at de kan håndtere nedbetalingen. Det er viktig å ha kontroll på at du kan betale tilbake pengene før du tar opp et lån.

Hva brukes et forbrukslån til?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, altså uten pantsettelse. Det betyr at pengene kan brukes til det du ønsker. Derfor er et forbrukslån smidigere enn for eksempel et boliglån, hvor pengene kun går til kjøp av bolig.

Selv om forbrukslån kan brukes til hva som helst, er det spesielt noen formål som går igjen:

  • Uforutsette utgifter
  • Renovering og oppussing
  • Refinansiering

Hvem tar opp forbrukslån?

I utgangspunktet kan alle voksne mennesker ta opp forbrukslån, men bankene sier ikke ja til hvem som helst. Du bør ha god økonomi slik at banken kan være sikker på at du klarer å håndtere nedbetalingene.

For å få innvilget forbrukslån gjennom Axo Finans må du oppfylle følgende kriterier:

  • Du må være over 23 år
  • Du kan ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha en registrert liknet inntekt

Refinansiering i forbrukslån

Forbrukslån og refinansiering henger ofte sammen. Refinansiering er prosessen med å ta opp et nytt lån med lavere rente, som brukes til å betale ned eksisterende lån. Formålet med dette er normalt sett å spare penger.

Hvor høy eller lav renten er spiller en stor rolle, spesielt hvis lånebeløpet er høyt. Ved å senke renten er det mulig å spare flere tusen kroner i rentekostnader. Dette kan gjøres med en vellykket refinansiering.

Dette er også noe en finansagent som Axo Finans spesialiserer seg på. Axo Finans finner et godt tilbud på refinansiering, og dersom du takker ja er det den aktuelle banken som tar seg av jobben med å innfri de gamle lånene dine. Alt du trenger å gjøre er å vente på å få en ny faktura i posten.

Send inn en uforpliktende søknad i dag!

SØK HER

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg