Motta et tilbud på refinansiering

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Refinansiering forbrukslån - fordeler og ulemper

Espen Flaa Nilsen

Få det beste tilbudet på refinansiering av forbrukslån. Søk via Axo Finans og få søknaden vurdert av opptil 20 banker på en gang.

Refinansiering av gjeld handler nesten alltid om å spare penger. Samle smålån i dag, og få søknaden vurdert av opptil 20 banker.

Gjennom vår samarbeidspartner Axo Finans kan du søke om refinansiering uten sikkerhet opptil 500 000 kroner. Det er helt uforpliktende å søke, og du får søknaden vurdert av 20 banker med kun én søknad.

Fordeler og ulemper med refinansiering i forbrukslån

Skal du søke om refinansiering av gjeld på kredittkort eller annen forbruksgjeld? Da gjør du et smart valg for økonomien. Ved å refinansiere forbrukslån kan du senke kostnadene knyttet til lånet, og spare penger hver eneste måned.

Refinansiering handler om å samle gjeld fra forbrukslån og kredittkort i et felleslån med lavere rente. Gjelden samles vanligvis i et lån uten sikkerhet, men det er også mulig å refinansiere med sikkerhet. Dette er forskjellen:

Refinansiering uten sikkerhet

Når du refinansierer i et lån uten sikkerhet, trenger du ikke tilby banken noen form for sikkerhet for å få lånet. Fordelen med dette er at det er en smidig og effektiv måte å låne penger på. En annen fordel er at det er et annuitetslån, som betyr at terminbeløpet er det samme gjennom hele lånets løpetid.

Les mer: Refinansiering av forbrukslån

Refinansiering med sikkerhet

Har du mulighet til å tilby banken sikkerhet på lånet, øker sjansene for å få en lavere rente og bedre lånevilkår. Du kan bruke bolig eller annen fast eiendom som sikkerhet. Ulempen er at banken kan ta pant i huset ditt dersom du ikke betaler for deg, og risikoen er derfor høyere for deg som låntaker.

Mye å spare på å samle lån

Har du brukt kredittkortet, handlet på avbetaling, tatt opp forbrukslån eller andre lån? I så fall kan du spare mye penger på å samle lånene i et refinansieringslån. Formålet med å refinansiere er nesten alltid å spare penger.

Det er både fordeler og ulemper med refinansiering av forbrukslån. Her er noen av de viktigste:

Fordeler med å refinansiere forbrukslån:

  • Du sparer penger
  • Du kan nedbetale lånet raskere
  • Du kan få råd til andre ting

Ulemper med å refinansiere i lån uten sikkerhet:

  • Det er en kostbar låneform
  • Privatøkonomien din er eneste sikkerhet på lånet
  • Løpetiden kan endre seg slik at den ikke er i din favør
SØK HER

Samle smålån og eksisterende lån

De fleste banker er vanligvis villige til å gi en lavere rente jo høyere lånebeløpet er. Derfor vil det alltid lønne seg å samle gjelden i et større lån, fremfor å fortsette å betale ned på flere smålån.

Har du mulighet til å stille boligen som sikkerhet på lånet, øker sjansen for å få en lavere rente. Har du ingenting å stille som sikkerhet, er ikke det noen hindring. Da kan du søke om refinansiering i forbrukslån i stedet.

Motta best tilbud på refinansiering

Axo Finans er en finansagent som hjelper deg med å finne et godt tilbud. Søknaden din blir behandlet av opptil 20 forskjellige banker samtidig, og Axo Finans finner det beste lånet for deg. Alt du trenger å gjøre er å sende inn én elektronisk søknad.

Ikke betal mer enn du må - med Axo Finans blir bankene sammenlignet for deg, og du kan være sikker på at du får et godt tilbud. Det er både gratis og uforpliktende å bruke tjenestene til Axo Finans. Skulle det vise seg at du hadde den laveste renten fra før av, er det bare å takke nei til det nye lånetilbudet.

Send inn en uforpliktende søknad om refinansiering til Axo Finans i dag!

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg