Motta et tilbud på forbrukslån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Hva er forbrukslån?

Espen Flaa Nilsen

Lurer du på hva et forbrukslån er? Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet og kan brukes til det du selv ønsker.

Et forbrukslån er et lån der du ikke trenger å stille med sikkerhet. Lånet kan brukes til det du selv ønsker

En av fordelene med å velge forbrukslån er at pengene kan brukes på det du ønsker. Dermed får du økonomisk frihet når du trenger det - for eksempel når du skal pusse opp hjemme eller reise på ferie.

Gjennom vår samarbeidspartner kan du søke forbrukslån hos 20 banker med én lånesøknad. Lån opptil 500 000 kroner uten sikkerhet.

Hva er forbrukslån?

Forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet i bolig eller bil, og lånet kan brukes til det du selv ønsker.

De fleste som er interessert i et forbrukslån lurer på hvor de kan få den beste renten. I samarbeid med finansagenten Axo Finans kan du få hjelp til akkurat dette. Det beste av alt? Det er både gratis og uforpliktende å bruke sammenligningstjenestene til Axo Finans.

Slik finner du den beste renten

Renten på forbrukslån varierer mye mellom banker. Årsaken til dette er at renten ikke er bestemt på forhånd. Den blir beregnet i hvert enkelt tilfelle basert på opplysninger om den som søker lån, som for eksempel inntekt, gjeld, eiendeler og antall barn i husstanden.

Alle banker og långivere gjør disse beregningene litt ulikt. Noen legger mer vekt på inntekt, andre legger større vekt på konkurransen i markedet. Derfor kan du ende opp med helt ulik rente avhengig av hvilken bank du søker lån hos, og hvem som ender opp med å behandle søknaden din.

Løsningen er egentlig veldig enkel: Søk lån uten sikkerhet hos flere banker og långivere, og sammenlign tilbudene som kommer i retur. Her kommer finansagenten Axo Finans inn i bildet.

Motta de beste tilbudene med Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som tar jobben med å sammenligne tilbud på lån på vegne av lånekunder. Slik fungerer det:

  • Søk om forbrukslån på linken under
  • Axo Finans videresender søknaden til opptil 20 ulike långivere
  • Långiverne leverer sine beste tilbud i retur
  • Axo Finans sammenligner tilbudene og presenterer det beste tilbudet for kunden
SEND INN SØKNADEN DIN HER

Det er mange fordeler med å søke via Axo Finans i stedet for å gjøre jobben selv. For det første går hele prosessen mye raskere, i tillegg får du profesjonell hjelp til å velge det beste tilbudet. Dermed slipper du risikoen med å velge et lån som var dyrere enn nødvendig.

Den største fordelen er at alle bankene som samarbeider med Axo Finans vet at de konkurrerer med hverandre om å få den samme kunden. Derfor strekker de seg litt lenger for å gi et godt tilbud. Du vil derfor motta et bedre tilbud via Axo Finans enn ved å søke på egenhånd.

Dette kan forbrukslån brukes til

En ting er å vite hva et forbrukslån er og hvordan det fungerer. Men hva kan du bruke det til? Poenget med et forbrukslån er at pengene kan brukes til det du vil. Det er derfor en effektiv måte å låne penger på, som kan gi deg den økonomiske friheten du trenger for en periode.

Med lån uten sikkerhet kan du få innvilget en nedbetalingsperiode på så mye som fem år. På den måten kan nedbetalingen tilpasses slik at den passer din økonomi best mulig.

Ettersom forbrukslån er såpass fleksibelt, brukes pengene til mange forskjellige formål. Dette er imidlertid noen av de vanligste formålene:

  • Renovering og oppussing
  • Uforutsette utgifter
  • Refinansiering

Renovering og oppussing

Vi har alle vært der: Du er godt i gang med oppussingen og plutselig løp kostnadene fra deg. Oppussing er dyrt, og det er ofte vanskelig å beregne kostnaden ved prosjektstart fordi det er så mange utgifter som kommer til underveis. Hvis du ikke ønsker å leve i et evig oppussingsprosjekt, kan forbrukslån være løsningen.

Med et forbrukslån kan du bruke pengene på det du selv ønsker. Det som blir til overs, kan betales tilbake med det samme. Dermed slipper du å stå igjen med et lån som var større enn det du egentlig trengte.

Uforutsette utgifter

Det er nokså vanlig å bruke forbrukslån til å betale uforutsette utgifter og regninger. Hva gjør du for eksempel hvis bilen må på verksted samtidig som vaskemaskinen slutter å fungere? Kanskje du også må betale en tannlegeregning i samme periode?

Det er bedre å velge forbrukslån enn kredittkort i slike situasjoner, fordi forbrukslån har lavest rente. Du får en forutsigbar nedbetalingsplan med faste terminbeløp hver måned og rom for fleksibilitet hvis du trenger det. Dermed slipper du en kredittkortregning som løper fra deg.

Refinansiering

Et annet formål som er vanlig er refinansiering av gjeld. Dette er aktuelt når du allerede har brukt kredittkortet eller handlet på avbetaling. Refinansiering betyr at man tar opp et forbrukslån som brukes til å nedbetale gjelden, altså at man erstatter lån med et nytt lån.

Dette lønner seg fordi refinansieringslånet har en lavere rente enn slike former for dyre smålån. Har du for eksempel 150 000 kroner i gjeld på kredittkortet, kan du spare over 30 000 kroner på å refinansiere til et lån uten sikkerhet. Den vanligste renten (typetallet) på kredittkort i Norge er 21,96%. Gjennom låneagenten Axo Finans kan du få en rente fra 7,9% til 19,90%, og dermed spare penger som ellers ville ha gått til å betale renter.

Med refinansiering kan du få en nedbetalingstid på opptil 15 år. Dette er en god løsning for deg som vil redusere de månedlige rentekostnadene og som vil ha lengre tid på å betale ned gjelden.

Få de beste tilbudene på lån uten sikkerhet

Med Axo Finans slipper du å bekymre deg for å betale for mye. Send inn en søknad i dag, og motta de aller beste tilbudene fra bankene som ligger ute akkurat nå. Søknaden er helt uforpliktende og det er gratis å bruke tjenestene til Axo Finans.

Syns du ikke tilbudet var godt nok? Da er det bare å takke nei.

Låneagenter som Axo Finans får nemlig bare betalt hvis søknaden ender med en avtale mellom deg og banken om å låne penger. Dét er din beste garanti for at låneagenten finner et forbrukslån som du er fornøyd med.

Nå som du vet hva et forbrukslån er, kan du sende inn en uforpliktende søknad til Axo Finans. Motta det beste tilbudet fra flere banker!

SØK HER

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg