Motta et tilbud på forbrukslån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Lån penger - få raskt svar

Espen Flaa Nilsen

Har du behov for ekstra penger, er det mulig å søke lån og få raskt svar. Gjennom elektroniske tjenester har det aldri vært enklere å få svar på en lånesøknad.

Søk lån på dagen gjennom digitale søknader

Dette betyr lån på dagen

Digitale søknadstjenester gjør det mulig å søke lån på dagen. Det betyr ikke at pengene står på kontoen din samme dag, men at du kan få pengene i løpet av kort tid. Som oftest pleier det ikke å ta mer enn 2-3 virkedager etter at søknaden har blitt innvilget, men dette avhenger av bank, behandlingstid og ikke minst hvor raskt du sender inn all nødvendig dokumentasjon.

Lån på dagen er det samme som forbrukslån, eller lån uten sikkerhet, og har derfor kortere behandlingstid enn for eksempel boliglån eller andre lån med sikkerhet.

Les mer: Lån uten sikkerhet

Hva er forbrukslån?

Et forbrukslån er det samme som et lån uten sikkerhet. I motsetning til billån eller boliglån, behøver du ikke stille med sikkerhet i bil, bolig eller annen formue. Dette innebærer at behandlingstiden på forbrukslån er noe kortere enn lån med sikkerhet, og at du derfor kan forvente både svar og eventuell utbetaling kort tid etter du har søkt og signert.

Du behøver ikke å oppgi noen grunn til hvorfor du trenger forbrukslånet, og du kan bruke det på akkurat det du ønsker. Noen velger å søke lån uten sikkerhet fordi de skal pusse opp, mens andre ønsker å benytte lånet til å finansiere drømmeferien.

SØK HER

Du kan søke både om større og mindre beløp, og maksbeløp hos de fleste banker og långivere er 500.000 kroner.

Hva er nominell og effektiv rente?

Lån på dagen, eller forbrukslån, kommer ofte med en høyere rente enn lån med sikkerhet. Dette skyldes at lån uten sikkerhet innebærer en høyere risiko for banken. For å ta igjen for eventuelle tap, må banken å innvilge lån uten sikkerhet med en noe høyere rente.

Alle lånetilbud inneholder to ulike typer renter: Den nominelle og den effektive renten. Den nominelle renten er det samme som grunnrenten på lånet, og vurderes individuelt av banken. Det vil si at banken ser på opplysninger som for eksempel inntekt, gjeld, alder og betalingshistorikk.

Den effektive renten er grunnrenten pluss alle lånets kostnader. Det er denne som forteller deg hva lånet totalt vil koste deg, og det er også denne du bør se etter når du får et lånetilbud.

Hva bør du se etter i et lånetilbud?

Har du behov for penger nå, og derfor søker etter lån på dagen, er det likevel viktig at du ikke tar det “første og beste” tilbudet. Dette er fordi du kan spare tusenlapper på å velge rett lånetilbud for deg og dine behov.

Ved å sammenligne lånetilbud fra flere banker, kan du finne det tilbudet som passer deg best. Når du skal vurdere om et lånetilbud er bra nok bør du blant annet se etter:

  • Nedbetalingstid
  • Den effektive og nominelle renten
  • Alle lånets kostnader
  • Om långiveren er en seriøs og trygg tilbyder
  • Alle lånets vilkår og betingelser
SØK HER

Tilbudet med den lave renten er ikke nødvendigvis alltid det beste tilbudet.

Slik kan du effektivt sammenligne lånetilbud

Skal du finne det beste lånetilbudet for deg og dine behov, anbefaler vi at du søker lån gjennom en sammenligningstjeneste. Vår samarbeidspartner Axo Finans tilbyr en slik tjeneste.

Axo Finans er en finansagent som videresender din søknad til flere banker og långivere samtidig. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut en søknad - Axo Finans ordner resten.

Tjenesten til Axo Finans er helt kostnadsfri og uforpliktende, og selvfølgelig helt trygg å bruke. Tjenesten er regulert etter Finanstilsynets retningslinjer.

Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, totalt: 140256.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg